Summa sidvisningar

onsdag 14 januari 2015

"Liggande stolen" och lite glädje!

Jag.- Men då kan man väl använda "liggande stolen"? Anna: Öhhhh,"Liggande stolen"? -Ja, när jag ställer upp talet.....-Ingen aning men jag tror min mamma använde det på sin tid.

Ja, ungefär så gammal känner jag mig i "gänget" ibland...
Liggande stolen existerar inte längre....den är begravd. Alltid lär man sig något,mina söner har varit vassare på matte så dom har jag inte behövt hjälpa så mycket...

Vårt sista seminarium för denna kurs är avklarat. Pust och stön så skönt. Nu är det bara en hemtenta på fredag..sen har vi förhoppningsvis skrapat ihop ett gäng nya högskolepoäng till samlingen....och något närmare målet!!!!!

Tidig morgon,trötta barn och mycket kaffe för mamman.
Om hon kom i säng kvällstid hade morgonkänslan inte varit så påfrestande....borde snart lärt mig!
Satt och räknade lite med Johan igår. Han är fantastisk och TROR alltid på mig och stöttar mig...men i läkemedelsberäkningen är han väldigt tyst....haha. MEN idag fick jag ett glädjande besked att vi får använda miniräknare...då behöver jag i alla fall inte ställa upp varenda förbannade tal .....SKÖNT för mig som har fullt upp med det andra.

Nu ska jag åka och hämta "småfolket" och tittat om nån mormor kanske är hemma eller nån morfar.
"Gympadax" för barn i kväll. Jag är orörlig efter alldeles för många wallball igår. Kan inte gå !!!! Idag vilar frun i huset!
Isolde med sina farfar HANS!!!!




2 kommentarer: