Summa sidvisningar

söndag 25 januari 2015

Full fart i skidbacken!!!

Lite så där hastigt och lustigt bestämde vi oss för att åka till Mullsjö och åka skidor. Själv har jag åkt sen jag va väldigt liten och vet hur roligt jag tyckte det va...
Tycker det är rolig att dom vill testa. Igår fick hon skridskor som vi också ska prova nu i veckan. Hon är ingen "tuff" tjej så man vet aldrig med henne...det KUNDE slutat med att pjäxorna klämde och då hade hela äventyret tagit slut...men ICKE då. Som hon åkte.....vi har en sele som vi sen ska använda till Isidor också men för allas säkerhet så förhindrar man störtlopp med denna. Men det behövs nog inte snart. Isidor skall också få prova nästa gång är tanken!

Isidor han fryser alltid så det är lite svårt att hålla honom varm...men det gick bra och han åkte pulka.

Så mysig dag!
det är så härligt med all denna friska luft och vi var ganska slöa när vi kom hem. Isolde fick svida om och åkte på barnkalas nr 2 för helgen. Hon har många vänner redan och det glädjer mig,dom är ett mysigt litet gäng.

Jag har tränat!!!!Fram till 30 minuter innan så hade jag tänkt vara med på kvällens TeamWod...men jag börjar precis som alla känna mig lite förkyld. Det kan vara lille Isidor som delat ut X antal blötpussar här med en vädligt snorig näsa. Står man i mot dessa små baciller så är man stark på riktigt...det är svårt att klara sig när det är starkt dagis virus som florerar!!!!
Jag åkte till gymmet och testade ett litet nytt träningsupplägg. tror det kommer kännas.

Nu ska jag fixa inför morgondagens föreläsningar.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar