Summa sidvisningar

torsdag 15 januari 2015

SNART 40!

God morgon!

Nu är allt i sin ordning här. Barnen är på dagis och jag har slängt upp allt på bordet. Det är hemtenta i morgon och det förväntas X antal referenser och artiklar till detta. Jag skall vara förberedd!

Tänk att jag snart fyller 40 år!
40 år...när min mamma var 40 år så var hon så gammal så man tyckte nästan hennes roliga liv lixom var över. Vet när jag var 18 hur gammal jag tyckte 40 åringar var...de va tant och farbror verkligen och såg man dom krogen så undrade man hur det stod till. Nu är jag väl inte så sugen på krogen alls...inte ens som 35 åring men...haha. Idag tycker jag dock att 50 år låter hur gammalt som helst , det erkänner jag...just 50 är på nåt vis halva 100.
Nu står JAG där...i februari fyller jag 40!

Jag är så förbaskat tacksam för att få fylla år och kan göra en tillbaka blick på livet och inse att jag är RIK,ofattbart rik på många plan. Att få bli äldre är ju skönt...det är så avslappnat...det är härligt!
Man har landat i det mesta. Jag känner mig stabil och tryggare i mig själv än någonsin och hade tyckt det vore en sorg  om det vore det motsatta. Att inte landat vid denna ålder. Men det finns det ju många som inte har...och det är ju lite tråkigt faktiskt!

Mitt liv fram till nu har inte varit fyllt av glädje alltid,inte lycka och inte kantrat av rosa moln. Det har varit en period i livet som både gick på knackig väg och stora berg på DEN vägen som skulle bestigas...och jag gjorde det!
Det har varit RIKTIGT... tuffa år.
Sen bjuder ju livet på allt det anda oxå.....sånt som hör till!

Mina vänner dom som känner mig från stortån och uppåt....dom är guld värda. Dom VET att jag studerar och har INGEN möjlighet att ses så mycket jag önskar, men dom finns där bakom mig. Det har jag sett nu sen Isidor kom om inte annat. Sen finns det ju också dom som fått kana ner ett par snäpp också....man tänker om,man växer åt lite olika håll, man lever olika liv,det finns inte mycket kvar ...ibland får man "göra slut" utan dramatisk...

Jag har insett att livet är en berg och dalbana och kan nog ändå anse att saker som blir erfarenheter lär oss massor. Nu när jag pluggar kan jag relatera till väldigt mycket pga av livets skola. För det är en skola, livet lär oss,tack och lov!!!!
Det låter som man är 100 år men så är inte fallet men just livserfarenhet skall man aldrig underskatta. Sen finns det som som glider genom livet utan större bekymmer än att bilen inte startar...och det brukar märkas!

Trots 40 så har jag nog aldrig känt mig starkare rent fysisk heller. Jag har inga mål just nu men känner den där känslan av att kroppen orkar,är pigg och stark! Det är mina barn värda.....dom är värda att ha en pigg mor oavsett ålder. Lite min skyldighet att må väl!

Tänker inte fira med buller å bång men så klart ska vi fira!
Det är mitt under Tenta-febern så klart.....:o))

"Det är förbaskat svårt att vara vuxen" säger Steffo på Nyhetsmorgon. Det är sant, det är tufft!

Glad att denna kropp hänger med mig och på det jag utsätter den för. Idag fick den chaipudding...det gillade den inte så mycket. Men SUPERNYTTIGT!!!!!

110kg till 40årsdagen....??? Vi får se....




Inget nytt att VI älskar Crossfit...










2 kommentarer:

  1. Vad är chaipudding? Lät spännande.
    kram U

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja,du...testa! Det är ju ett superfrö på alla sätt och vis. Dock får man nog lägga lite kärlek på den i form av nåt mer....gott...till. Nån pratade om att ha mango till KANSKE det kan vara nåt. Detta var inte det godaste jag ätit. Då har jag ändå pinat i mig x antal kg naturell kesella i min dag. Men det är super....så jag täker nog föröka igen! Kolla här.http://mittkok.expressen.se/artikel/chiafron-10-saker-du-bor-veta/

      Radera