Summa sidvisningar

måndag 12 januari 2015

Veckan har startat....

Här blåser det igen och jag har lindat in mig i filten och tänt ljus + ett lass med glass. Gott!
Dom små sover nu och Johan tränar....jag vilar idag.

Idag har vi haft föreläsningar om GENUS...lite tröttsamt om jag får säga mitt. Som alltid blir det lite "känsligt"....kvinnligt...manligt....segt och för min egen del lite ointressant faktiskt ,men vi har hemtenta på fredag så det vill ju till att jag har lite koll även på detta.
I morgon är det hemma-plugg...älskar hemmaplugg! Ett arbete skalla göras och egentligen va planen att börja nu i kväll. Men så långt det nu är möjligt ska mina kvällar vara fria från plugg. Jag behöver det! I bland kommer det gå och ibland inte. Men just nu funkar det, denna vecka kanske jag ska säga.

Vilket blask det är utanför dörren...från vacker snö till detta. Svårt med kläder både till vuxna och barn nu. Jag hittade Reima overaller till barnen på REA. Aldrig haft REIMA men dom sägs vara grymma. Dessa är lite tunnare vilket jag tror kan vara passande då det känns som vädret aldrig kan bestämma sig.
Jag tycker just vinterkläder är viktigt....jag har mest "Polarn" till Isidor och ångrar att jag snålade in på Isoldes...men hittade inte riktigt det jag sökte. Dom tycker jag är dom bästa jag haft.

Huamej...får nog hämta täcket uppe för att tina upp.
Så fina!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar