Summa sidvisningar

lördag 3 januari 2015

T R Ä N I N G

God kväll si stugorna...på jobbet...på festen (då läser man inte min blogg va)haha.

En skön Lördag hos oss!
En promenad till stan...fika....lek i pyttelilla snöhögen...kollar vält gran...går till Bibblan och JAG PLUGGADE!
Känns som jag inte gör annat just nu....det är inte kul med hela högen hemma. Får dåligt samvete mot ALLT och ALLA.

Just nu kan jag inget,blandar ihop allt....allt är en enda röra.
Skit också...

Vi bestämde oss för ett träningspass...ihop! Eller njae....en var med barnen och körde bil i korridoren när den andre träna. Inga barn i boxen när vi kör...inte våra egna i alla fall. Vi är stenhårda...där vill jag INTE ha mina springandes bland stänger och vikter. Så vi löste det bra! Sen får andra göra precis som dom vill....för en del funkar det utmärkt med barn på gym/box, väluppfostrade barn...men våra har för mycket spring i benen.:o)

Jag körde en wod och sen blev det lite teknikträning och var nog uppe på mitt rekord....tror det! Johan va med och styrde upp lite. Sen så....upp kom den....
Kanske inte en kanonteknik men en rak rygg...
Så många olika stilar man ser ....ibland kan jag nästan få spader...mest på gymmet. Tycker det borde vara obligatoriskt med en lyftutbildning innan man ens funderar på ett marklyft...såmycket som ska vara rätt...INNAN man ens lyfter!

Vi cyklade dit och hem och det är ju perfekt nu när ingen snö ligger kvar. Vi har en cykelkärra där vi "knör" ner båda.....vårt bästa köp! Då kan man ge sig av på en tur.

Ha en skön lördag!

STOPP va de där ja!!!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar