Summa sidvisningar

torsdag 1 januari 2015

Årets första dag!

Hoppas ni hade det bra igår.
Det hade vi....så mysigt!
Vi åt så jag nästa fick andnöd...jag äter mer denna dag än på julafton.
En otrolig god fläskfilé med parmaskinka och mozarella,egengjort potatisgratäng och sen pepparsås till det....marängswisch med jordgubbar till efterrätt....himmel så gott!!!!!

Jag hade "tonårsjour". Jag tillhör den skara som INTE tänker att det gör inte min...jag tänker att VARFÖR inte min. Så klart det är en skakig" tid med tonåringar.....
Så jag hade telefonkontakt gånger flera och gjorde ett oväntat besök. Till in glädje hittade jag sex stycken proppmätta grabbar som inom en halvtimma satt i sig både förrätt,huvudrätt och dessert.....jag blev så full i skratt. Detta är så grabbigt på nåt sätt.....det ska bara göras! :o)
Så det va inte mycket jag behövde harkla upp mig för...bara konstatera att dom kollade på fyrverkerier och spelade musik. Den andre han va med en kompis bara och dom spelade...
Tack gud en Nyår till är gjord!
Dock kanske vi borde varit några fler som åkte en sån här runda...när jag hämtade sonen strax efter tolv så var det på tok för små "barn" ute.....men kanske var mamma och pappa en bit bort,,..det VET ju inte jag!

Vi fick sovmorgon idag, det betyder efter åtta.

Idag har vi inga planer mer än att den barrande granen ska få lämna detta hem, den barrade 2 dagar efter vi välkomnade den till vårt hus. Idag ska den få lämna oss!!!!

Några ful-tomtar också....
Erkänner...jag är så less på julsakerna....

Ha en fin första dag!
Från Familjen "soffa" idag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar