Summa sidvisningar

fredag 23 januari 2015

Snön ligger vit på taken....

God kväll på er !
Hoppas ni haft en fin dag. Så mysigt med snön.
Här har det städats och pluggats (lite) denna fredag. På eftermiddagen blev det ändrade planer och pulkåkandet ställdes in. Vi tog en "dejt" här hemma istället. Anki  och alla barn kom hit på besök.Dom leker så bra och vi behöver aldrig ingripa,sånt gillar jag! Anki är en sån där person som jag kan sakna ihjäl mig efter och kan avstå mycket för lite tid med henne. Vi har känt varandra väl sen 21 år tillbaka. Då förstår ni att man delar mycket,både glädje och sorg,lycka och bedrövelser. Nu mer är det inte mycket "party" kvar i tanterna....mest snack om krämpor,snipp och snopp, värderingar och uppfostran. Tiden rinner iväg när vi ses.
Jag "svidade" om och åkte till gymmet utan nån större plan för kvällens träning. Lite bänkpress och avslutade med lite marklyft. Jo,då idag slet jag allt upp dom där 100kg...3 rep...det gick galant! Blev lite pressad när när grabbarna började fråga vad jag hade på....haha. Så då fick jag banne mig dra upp stången!!!! Haha.
Det finns mer att ge upplyste dom mig om. Jadå....nu är jag över den där gränsen som jag skadade mig på. Nu ökar 2,5 kg  per markslyftspass får vi se vart vi hamnar!
Roligt!!!!

Tacokväll så klart!
Myskväll så klart!
Där är vi nu!

Trevlig fredagkväll på er!
Fotograf:Isolde


Lägg till bildtext

Älskar tulpaner..




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar