Summa sidvisningar

måndag 19 januari 2015

Välkommen Måndag!!!

Idag blev jag väckt strax innan sju av Johan. Han hade tagit med sig Isidor ner och Isolde och jag sov vidare,henne fick jag väcka kl 7.30. Tror hon behövde det! Är ju skönt när det inte gör nåt att komma 30 minuter senare till dagis  på mina "hemmapluggdagar". DET är en fördel faktiskt...sällan vi behöver stressa oss upp tidigt. Men nu har vi dock två långa dagar som väntar oss.
Blev ändrade planer för mig så jag åker inte in till skolan...jag räknar ml..mg...g och % här hemma i soffan. Jag tycker detta är svårt men det tar sig....jag har ju "tjuvstartat" innan kursen ens börjat. Som om nu det skulle hjälpa, det vet jag inte men.
Det snöar ute och jag håller mig inne fram till hämtning av barn.
Känns skönt att jag inte behöver ge mg ut på vägarna nu.

Idag kommer sonen för "mammavecka". Underbart!
Nu är det ju bara han "kvar" då vi har en på gymnasiet i Svenljunga på veckorna och 20 åringen bor ju inte hemma längre.
Han ska börja på gymmet nu så jag hoppas vi får lite egen tid ihop nu när han får följa med mamma och köra bänkpress. :o)) eller inte...
Det är tufft klimat i skolan,det är bedrövligt att höra dom berätta ibland...det skrämmer mig och gör mig galet förbannad om vartannat. Man försöker att hela tiden prata med dom om eget ansvar, det har man även som 13-15 åring...att man alltid få göra en djupdykning hos sig själv oxå, vad kan JAG göra annorlunda,har jag nån skuld,redan där finns ofta ett svar...? Men vad hjälper det när vi alla inte har samma syn. Då kan dom ju dyka och dyka men när ingen annan gör samma dyk så faller ju själva uppmaningen en aning. Det blir lite torrsim av alltihop....vi kommer ingen vart.Men jag tror ändå man "sår ett frö"...att man förstår innebörden för egen del i alla fall. Mycket mer kan man inte göra!!!!
Jag tycker  tonårstiden är tuff, jag tycker det är svårt.....jättesvårt!


Nu ska jag räkna vidare och se om jag blir nåt klokare! Just i läkemedelsberäkningen så är det 100% rätt som gäller,tack å lov....ett fel och du "kuggar". Toppen tycker jag...för om just "du" är felet så har jag ju gett dig fel dos/medicin....det är ju en katastrof!!!! Så detta MÅSTE vi ju kunna....

Våren närmar sig i alla fall....ljusare på morgonen gör att det finns hopp!
Med våren kommer också känslan av att "förnya.....
Önskade mig detta i 40 års present...Johan höll på att bryta ihop..han tycker man ska önska sig nåt mer personligt....haha!

Röhnisch nya tights för våren, skalla vara nåt av det bästa dom gjort! 

Denna ska jag "unna" mig till våren.

Isidor fyller 3 och ett tält skulle nog passa honom. Priset kan jag inte försvara dock...1500kr....näääää!

Smart med förvaring i mitten....detta tror jag får stå i pojkrummet!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar