Summa sidvisningar

torsdag 8 januari 2015

Vardagen är igång!!!

Morgonens utmaning: Att få upp en 15 åring som TOTALT vänt på dygnet. Men även det gick fint till slut. Nu är det hans sista termin i nian, då får man kämpa på. Är det nåt mina barn fått se är att slit lönar sig alltid....
Klimatet i skolan är tufft för våra ungdomar,det skrämmer mig. Jag har ju två stycken kvar som ska vandra denna stig. Jag är orolig och här om dagen blev jag oroad när sonen berättade en sak för mig. Att som förälder gå runt och tro att sitt eget barn ALLTID är oskyldigt är att leva i en dröm värld. Varför kan inte min när alla andras kan....jag önskar mina barn var helt oskyldiga till allt som inte är korrekt. Så klart är inte fallet så...inte ens lille Isidor som jag tycker är oskyldigast i världen,även han "rycker leksaker" på dagis....va så säker....lika för alla. Jag har jobbat på skolan när jag var assistent och tror att mååååånga föräldrar skulle bli förvånade om dom såg det VI såg. Ibland uppfattar jag det som att grabbarna idag har det tufft...tjejerna "Tar plats".....så va det inte på min tid....faktiskt! Inte bättre men annorlunda.

Vardagslivet tar nu vid och jag kan tycka att det är skönt igen. Men precis som efter sommarlov så är det lite segt i starten. Rutiner igen!!!
Jag känner lite som att min jul och nyårsledighet gick mig helt förbi....

Dax för mig att kolla över ett arbete som ska vara klart nästa vecka, kurs start  i patofysiologi snart..det blir tyngre och tyngre saker...haha.
Kommande termin har vi blivit skrämda för redan vecka 2 in i utbildningen. NUUU kommer den...terminen som alla pratar om. JAG som tycker DETTA varit tufft.....men ja får beta av helt enkelt...vecka för vecka och hoppas att jag inte "klappar ihop"!!!!

I kväll blir det Spinning....nytt pass...ny musik!!!!

Julen är väck hos oss!!!!!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar