Summa sidvisningar

onsdag 21 januari 2015

Förvirrad!

Hej på Er i snön! Käre tid så mycket snö vi har. I morse var det besvärligt att köra till Skövde ,dels för  snön och en dels för en  ledsen Isidor på dagis när jag lämnade. Det är tufft!!! Ser han lilla ansikte framför mig ända fram till lunch och undrar om jag inte skulle vänt i alla fall.....

Nu är vi ett gäng "sega" studenter på Högskolan. denna termin är nåt av det jävligaste jag sett på ren svenska!!!!!Är det ens möjligt! Nu blir det dag för dag...inte ens vecka för vecka.... Det är blandad kvalité på föreläsningarna och vissa är så ointressanta så man tycker nästan det är oförskämt att dom tar "av vår" tid som är enormt pressad denna termin.
Jag är i kurs start nu och alltid drabbas jag av lite panik (ja, jag vet...jag har klarat allt hittills med bravur). Jag mår lite sisådär...känner mig stressad när jag somnar och stressad när jag vaknar....jag känner mig "jagad av vargar" på nåt vis. Jag springer i tanken....
Det är inte alls bra, det vet jag om någon. Jag försöker hitta mina sätt att koppla av, ibland lyckas jag och ibland inte. Träningen hjälper mig!
Idag va det dax för "skräcken" ...läkemedelsberäkning! Hur gick nu detta??Jo,då..riktigt bra! Jag överlevde och det var till och med lite kul....när jag kunde :o) den stackars stackars pojken som va mattematiker hade det svettigt i pannan. Tyckte så gräsligt synd om honom...inte lätt ens för en mattematiker att hålla koll på allt detta. Men han var tapper!!!!! Eller så är han så kunnig att det blir svårt för honom att hoppa ner på denna nivå!
Så jag lovar att när ni möter mig där ute så skall jag vara en "fena" på dropptakt och spädning!!!!!!

Väl hemma och här är tyst.....dom små personerna är på gympa med sig spänstige far!

Jag ska fixa kvällsmat!
Ingen träning för mig idag heller...VILA...VILA!
Men i morgon och resten av veckan blir det ordentlig träning!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar