Summa sidvisningar

lördag 31 januari 2015

Fredagsgodis och sovkväll!

Godmorgon!
Tidig morgon hos familjen trots att vi lite medvetet höll Isidor vaken längre. Barn saknar logik helt!!!!
Nu är vi i alla fall uppe med X antal täcken och kuddar i soffan. Supermysigt utropar Isolde...jag håller med!

Fredagarkvällar går mig "lite förbi"...det hör till att somna i soffan...tiden kan vara olika men aldrig senare än 22...igår va det nog tidigare. SÅ galet mycket i skolan och nu har jag som student fått till mig att jag ska hitta färsk forskning om LCHF och hjärt/kärlsjukdom....man har sett samband nu enligt föreläsaren igår. Kanske det står att det inte finns högre risk för dom sjukdomarna i framtiden...att det är bra med LCHF och helt ofarlig eller står det att man sett ökad risk för hjärt/kärl sjukdomar och HJÄRTSTOPP. Jag ska meddela er vad jag får fram  här!!! Eller så finns det inte tillräckligt med kunskap än..... Man är ju lite tidigt ute än efter som det tar LÅÅÅÅÅNG tid att utveckla det!
Forskning är intressant......
Nu handlar det inte om viktnedgång när jag letar...nu handlar det om följderna!
Vi får se...spännande!!!
Sånt här är ju roligt då jag själv inte har en aning...jag har ju bara en personlig åsikt och den får jag lägga bakom mig i mitt sökande. Nu letar jag annat...
Kanske är det jag som ssk som sitter få ge råd om just det sen.....:o)))

Inget fredagsgodis från karamellkungen för mig .
Men för mig är det viktigt att känna fredagskänslan och eftersom jag varken dricker,röker eller missbrukar sex så MÅSTE jag ha nåt!
Igår gjorde jag eget godis "Dadelbollar"...där stoppade jag i valnötter,dadlar,kaffe,vaniljpulver och lite havregryn...MIXADE ...rullade och hade lite 70% choklad och kokos över. Helt ärligt så det ut som en spya först...men SÅ gott! Kan nöja mig så...perfekt!!!

Idag har vi blivit hembjudna till min kära vän.Tiden är lite flytande då vi inte planerat dagen. Kolla bil...åka skridskor...träna......lite olika bud för dagen!!!!

Ha en skön lördag!!!!






1 kommentar:

  1. Spännande då just kost o motion är bland mina favoritintressen! Delge oss gärna om vad DU kommit fram till.

    SvaraRadera