Summa sidvisningar

torsdag 29 januari 2015

Trötta ben och tyst hus!

I eftermiddag satt Isolde och jag klistrade och tittade på konståkningen....jag grät så duktiga systrarna Helgesson va.....gud,vilka tjejer!!! Isolde tog på sig raggsockor och försökte sig på en och annan piruett på vardagsrumsgolvet!!!!
Spinningen för kvällen är avklarad. Trötta ben denna dag ska erkännas,skyller på gårdagen benpass....det fanns ingen uthållighet alls i dessa ben denna kväll. Men som instruktör är det bara att "göra"....haha.
Härligt efteråt och här hemma satt dom bänkade vid köksbordet med tända ljus.  Just såna stunder kan jag bli knäsvag av lycka...efter år som ensamstående mamma till 3 mycket små killar så är sånt här man uppskattar så mycket i vardagen...nån annan som tar över! Jag brukar faktiskt tänka på det allt mer...jag uppskattar team-känslan så ofattbart mycket.

Nu sover "husets" barn gott på övervåningen. Jag känner mig pigg trots kväll.
Det kan ändras fort.
Efter stor städ sprang jag runt här och flyttade grejer.....bara det gör ju att det blir lite förändring här och där...nya kuddar i soffan gjorde susen....
 I morgon skulle vi ha Bowlingkväll och mat efteråt....min syrra med familj också. Då hon skulle boka på fler så upptäcker vi att det är FEL fredag,....nästa fredag va det....haha!
Skyller på HAN som boka.....
Så morgondagens bowling får kanske bli badhus i stället!
Nu är det slut på kladdkakorna och kanelbullar....som alltid lite sorg....men det går galant!!!!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar