Summa sidvisningar

tisdag 27 januari 2015

Resor,Hjärta och shopping!

Just nu är jag så där galet sugen på att resa.....kan det bero på att det är januari och lite så där allmänt grått och trist. Man är mjölkfärgad och håret ser ut som råttpäls...benen torra,nariga läppar och allmänt ofräsch.Tänk att bara ge sig av lite.....packa väskor och dra mot värmen. Gud,så skönt!
Jag får drömma, så är det! Jag hade ändå inte kunnat koppla av då skolan hänger som ett moln över mig ändå...inget svart moln men så pass mycket att det inte skulle ge mig den friheten utan att straffa mig...haha.
Kan ändå nöja mig med en liten tripp till Göteborg och bo på hotell känner jag. Hotellfrukost och mys...med eller utan barn. Jag har inga som helst problem att ta med mig barnen,kan tycka det är mysigt!!!

Idag har jag pluggat på vårt "lilla hjärta"....tänk så mycket som kan gå fel DÄR då...

Jag har varit på "samtal" med Isidors fröken idag. Hon är alldeles ljuvlig vår Anna-Lena. Isidor har gjort stora framsteg och alltid när jag ska prata om honom så drar det åt som en snara i magen.....det finns så mycket som är jobbigt för honom och då blir det jobbigt för oss. Han får sällan vara helt frisk vilket nu märks här hemma då han är orättvist trött. Han fixar inte 35-38 timmar per vecka på dagis. Det är för tufft för honom...
Men vi "roddar" så gott vi kan och nu får jag då och då stå över en föreläsning kanske...

Isolde fick lite egen tid med mormor och kom hem med en påse från Lindex. Så gullig hon är vår mormor!

Nu sover alla barn och jag hade tänkt göra mig pluggfri...men jag gör i mitt eget tycke "aldrig tillräckligt" så det slutade med att jag gjorde klart inför vårt grupparbete....för att kunna ta lite ledigt resten av veckans kvällar kanske.....troligen inte men...
Älskade kloka,bestämda,ljuvliga,arga,söta,busiga lilla tjej!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar