Summa sidvisningar

torsdag 28 februari 2013

Är jag tillräckligt bra???

Härlig dag!
Vi åkte till Skövde när vi lämnat Isolde på dagis. Johan fick tid hos naprapaten . Isidor och jag mys-fikade på Rådhuset.
Affärs-spring och lunch med sonen på ThaiHouse. Underbart gott!!!

Just tränat! Torsdagspasset är avklarat. Fantastiska deltagare som ger mig energi. Idag gav söta Linda mig så fina komplimanger att jag blev så där stum. Man ska ta i mot komplimanger som en present säger Mia Törnblom. Men jag kan inte!! Men så glad jag blev....

Att gå ner i vikt och tighta till sig gör man oftast inte ostraffat i en liten "by" förstår ni...nej,nej...DET provocerar lika mycket som åsikter om religion. Detta vet jag sen tidigare och har erfarenheter av det. Idag kan jag skratta lite...för det är så tydligt i bland.
Träning i sig kan provocerar då det oftast handlar om att vi är duktiga!!!
Den dag vi kommer lite längre...då man kan se det som en investering i oss själva. Att vi kan träna och och sköta kroppen för vår "egen skull och för att må bra. Den dagen kan jag längta efter.
Att jag som 38 årig 5 barnmor på nåt vis kan provocera kan man ju tyckas nästan lite absurt.....

Vet inte hur många gånger folk frågar mig om varför jag inte läser till "något" inom mat/träning/hälsa. Jag brukar skruva lite på mig och säga att det i stället får vara just min hobby. Tycker inte jag är bra nog helt enkelt!!!
Om jag ska vara en inspiratör....en människa folk kommer till för att få hjälp med mat/träning vill jag att dom ska mötas av en förebild. Idag känner jag mig inte riktigt tillräckligt bra!
Jag själv skulle aldrig gå till en frisör som ser ut som trollmor i håret...eller en make-up artist som en clown. Haha.....
Så där är mitt enkla svar!!!

Jag har tränat mycket och vääääldigt länge. varit instruktör i 18 år med några års frånvaro då och då och gått ner 70 kg. Så visst har jag en del i ryggsäcken som skulle kunna hjälpa mig. Jag kan massor....mängder....men inte tilräckligt.:o))))

Konstigt att man aldrig känner sig bra nog!!
Jag är grymt självkritisk...men i vissa yrken tycker jag man BÖR vara det!
Detta är ett sådant!!!

Nu ska jag krypa upp i min soffa!
Det är härligt!










1 kommentar:

  1. Kul att du blev så glad, de va meningen ;-)
    vet själv hur mycke sånna kommetarer betyder när man kämpar å sliter. Å att säga att man ser resultat på andra inspirerar även en själv tycker ja! tack för ett bra "pass" återigen!
    kram

    SvaraRadera