Summa sidvisningar

lördag 16 februari 2013

Man gör klokast i att hålla igång....

Att slarva med maten må väl vara hänt då och då. Är man småbarnsmamma så är det ibland svårt att kombinera alla roller. Äta/träna/nattvak/vabb/tvätt/städ och allt som vi alla har.

Jag slarvar med maten även nu. MEN försöker i alla fall äta mina mål...betyder 3 huvudmål och 2 mellis som då består av protein. Utesluter inga kolhydrater mern DRAR NER på dom. LCHF i all ära....men tror nog ÄNDÅ på att äta av allt på vår gamla beprövade kostcirkel.

Visst kan man dra ner och dra in på saker som man ser funkar. OCH att utesluta en hel del kollisar ger resultat. Men långsiktikt tänk är nog vettig. Och valen man gör individuella.

Jag tycker LCHF maten är god och har alrdig ätit godare mat...men ändå känns det lite fel...fel att äta fettet som i måååånga år varit BIG NO NO!!!

Utesluta fettet på en lchf diet tror jag inte funkar heller,men man kan välja bra fettkällor så klart.
Svårt och jag kan inte tillräckligt!


Fuska med träning är nåt jag SÄLLAN gör....för mig är det viktigt för att må så här bra. Mår så bra i kropp och knopp av de endorfinerna. Lycka och välbefinnande!!!

Mitt i fikabilder mm så ger jag en en bild av morgonen.
Planka med TYNGD!!!!!
Ett rörigt lekrum med både hantlar,Me&I stänger och dockvagn funkar bra som mitt träningsrum. Idag hjärlper Isolde mina coremuskler att jobba lite!!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar