Summa sidvisningar

måndag 4 februari 2013

Jag tränar mig "grå"!

Nu sover mina små,jag försöker nå mina stora. Ingen verkar svara i nån mobil.

Fy,sånt trist väder idag.
Grått och trist.
Vi har inte gjort mycket alls här efter barntimmarna...Isidor sov i 3 timmar och jag surfade hotell och ringde försäkringskassa.Just FK är ett ställe man förundras över. -Du har plats nr 385!!!!!
 Vi ska åka till Göteborg i helgen...Jag och min MAN...+ liten kille. Isolde ska va hos mormor och ville packa redan idag!!!!

Ska bli sååååå skönt! Inga planer alls....kanske gå på stan,fika,äta,mysa på hotellrummet och kolla Mello..SÅ klart!

Igår pratade jag med två helt underbara syrror...vi pratade träning och vikt. Jag rekomenderade World of shape. Jag tycker det är ett kanonkoncept!

Kanske kan tyckas lite underligt att jag som instruerar på gym predikar  om hemmaträning. Jag gör nämligen det medvetet! Jag tror att gymstressen ibland sätter lite stopp i träningen! Att ta sig tiden för att åka till gymmet är svårt för så många. Därför Bloggar jag en del om just hemmaträningen. DET är i alla fall bättre än vad många tror och bättre än inget alls, som skulle kunna vara alternativet!

Själv tränar jag mig i detta med "gråzon". Jag är svart/vit...ordentligt sådan. Men döm om min förvåning när jag nu 38 år gammal fattar att jag nog börjar kunna vara i den gråa zonen. Eller LAGOM-landet...
Idag tränar jag inte längre för att ha en rumpa i topptrim.....lååååångt där ifrån. Jag tränar för att må bra. Att trivas...känna mig bekväm!
För mig är detta med att känna mig bekväm viktigt för att jag ska må HELT bra!
Nu gör jag det....känner mig återställd och i min vanliga kropp. Jag är inte smal,inte lagom...men mindre tjock och det räcker. Här i från är allt annat i viktväg nu BONUS!!!!
Jag VILL inte välja kläder efter att dölja så mycket som möjligt...jag vill välja kläder jag VILL ha!

Visst tränar jag mcket och älskar det. MEn en sak är nästan OMÖJLIG för mig...det är att träna nu på kvällen när dom små sover. Det gååååår bara INTE....det är STOPP!
Då är det MIN egen-tid...i soffan!!!!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar