Summa sidvisningar

tisdag 5 februari 2013

Blåst!

I natt har det blåst så mycket att jag va rädd att både rutor och tak skulle rasa. Slog och slamra ,dunkade och tjöt. Höll på att bli galen vid tre. När äntligen barn sover......
Dom sover bra nu mer. Isidor sover länge...till 6.30-7.00. Länge för att vara i vår familj...och somnar 18.30.

Vi gick till lab och tog prover. Lille gubben....idag va det sista gången. 6 v prover är över och nu ska dom analyseras. Lite oro känner vi så klart!!!!
Dom har ju under desssa 6 v varit ganska dåliga. Han imponerar inte om man säger så.....
Hans feber går upp och ner från timme till timme. Igår kväll hade han 38.1.

Sen gick vi till gymmet. Isidor med några majskrokar och mycket att kika på. Blev 45 min.....dels lite intervaller på löpbandet och sen styrka. Man får tänka "det blir vad det blir". Men det gick lysande!!!!
Bytte mina jenas på Lindex mot ett par andra ...mindre....orkar inte prova nu! Jag har INGEN jeans kropp...inte alls. Min vän Sussi 45 bast hoppade i ett par 28 tum här i söndags...skinny...VITA....dom va stora!!!! Hur f*n är det möjligt! Det är Lena Ph och HON. Dom tänkte gud på väldigt MYCKET när han skapade, han måste varit på bra humör då.....!!!!

Nu sover gossen så gott i vagnen och jag har ett hem som behöver tas om hand...disk...tvätt och strumpor i driver här och var!

Lite kaffe och mellis sen är jag REDO!!!!!!
NÄSTA VECKA FIRARA VI ISIDOR 1 år!!!!



2 kommentarer:

  1. Du är snäll du men att jag kom i byxorna betyder INTE att jag har jeanskropp för då är det snyggare med en rumpa!! Men tack ändå!

    SvaraRadera
  2. Ja du Fia kanske vi skulle komma på ett märke för dom med lite mer ben sj'lv är problemet låren passa jeansen där så är de ass stora i midjan... men mysbyxa på så ofta som möjligt jeans bara när en ska se lite vetig ut

    JA sussi om man ändå hade en rumpa till dessa ben vore jag glad KRAM Fia

    SvaraRadera