Summa sidvisningar

söndag 24 februari 2013

Träningssug och Undran!!!

Fredag,lördag utan nån träning och ganska usel mat. ger mig inte nån som helst ångest men det ger mig ett träningssug!!!!!
Att vältra mig i ångest för lördagsgodis va det längesen jag gjorde....haha. Men kan känna att det är skönt att träna NÄR man slarvat lite.
Ska ta med Isidor till gymmet i eftermiddag för att träna. Brukar gå bra!!!

Höll på att frysa ihjäl på vår korta men kalla promenad. Mötte inte en enda människa klokt av folk för det va så kallt och blåsigt....

Isolde verkar ha det bra hos farmor och farfar. Pratade med Johan förut och det hade gått bra.
Vi låg och pratade lite om detta igår,just att längta och sakna. Ibland känner jag mig så "udda" i detta. Dels att jag inte dricker vin fredag/lördag...haha och dels att jag SAKNAR så...att jag inte väljer att lämna mina barn mer. Verkar som mammor och pappor idag gör det MASSOR!!!  Egentid är så självklar...så va det inte riktigt för 15-18 år sen riktigt. Kan bero på att vi har pigga mor/far föräldrar som tar ett stort ansvar. Vet inte....Luuuuugn nu...Ni som gör det...fortsätt göra det!!!!
Kan tycka det är superskööööööönt att få egen tid en stund och kan längta till dagis och att Isidor ska sova..SÅ KLART!
Men att lämna när man inte behöver känns så konstigt men nu sitter jag ju här och kan tycka det är SÅÅÅÅ kul för Isolde att va iväg SJÄLV!!!!
Och kan känna mig lite avis på folk som HAR massor av barnvakter ..När det behövs!!!!
Men känner mig också glad över att jag VILL ha barn runt mig alltid...skaffat man 5 barn så borde man inte ha sååå många andra känslor..haha!

MEN..JAG vet vad det beror på....Jag har "saknad/längtan" i mitt liv mest hela tiden. Då jag inte träffar mina grabbar varje dag . Så de känslan är för mig lite "gnagande".

Nu sover Isidor,tvätten är inlagd i diverse garderober.....dricker kaffe och kolla Nyhetsmorgon. En bra söndag så här långt .




Ja, vad säger man....söndagsfrilla,glasögon och mjukisbrallan på!!!!

Keso och apelsin...tillbaka till  ordning& reda!!!




2 kommentarer:

  1. Hej sofia!
    Vad är det för en vagn du har?

    SvaraRadera
  2. Hej hej! Det är en City Select, BabyJogger. Du ser att det är två pinnar längst fram,dom är för att sätta en vagn-del på. Man kan kan ha den både som enkelvagn och dubbelvagn. Tror det är 20 olika varianter man kan ha den som. Liggdel + sittdel, två sittdelar mm. Vi är hur nöjda som helst med den!!!!!! Smidig och enkel.....

    SvaraRadera