Summa sidvisningar

måndag 4 februari 2013

Gillar dessa dagar!

Lite mellanlandning i soffan. Johan,jag och Isolde i mellan. Vi kollar på reprisen av "Så ska det låta" och slappar lite.
Kl 8.00 va jag på gymmet...både sprang intervaller och körde lite styrketräning. Fick en fråga om intervaller. Jag använder mig av en Tabata timer som finns som app. Den kör jag sen 20/10 intervaller med. Man kan köra dom som man vill men jag tycker 20 sek räcker på löpbandet för MIg och sen vilar jag 10 sek (hoppar av bandet). Idag körde jag dom på 12.4 vilket är snabbt för mig. Man kan hålla på så länge man vill men börja med 10-15 minuter och spring på 9-10 kanske...beror ju på vilka förutsättningar man har. Dom är jobbiga...men grymt effektiva. Jag gillar inte att springa men det går mycket bättre nu. I vår ska jag springa ute!
Hämtade upp mina småttinga oh åkte till Kyrkans Hus. Så mysigt och det jag alltid saknar mest när jag börjar jobba sen.

Matens stod på bordet och min underbara man fixar "min" mat bredvid...vägt och mätt.
Han är fantastisk......

Barntimmar för Isolde snart.....Isidor och jag får ge oss ut och hämta henne sen.
Idag känner jag inte för att sticka näsan utanför dörren ens men....hem måste ju barnet!!!!

Måndagar gillar jag!
Trist att Johan ska åka å jobba, vi har knappt sett varann på flera dagar ....han är kvar i Borås i natt då han slutar sent och vädret är sådär....han börjar tidigare i morgon oxå . Då är det bara dumt att åka fram och tillbaka!
Har ingen aning om hur vi ska lösa allt sen i augusti när Isidor börjar dagis...det ger mig grym ångest.  Johan jobbar kvällar/nätter och helger....I BORÅS 11 mil bort. Jag jobbar dag,kväll och helger......Dagis mellan 7-18 på dagarna. INTE våra tider direkt!  Vi har bara min mamma som barnvakt och hon jobbar sent även hon.
Ja,ni hör...vi står inför en utmaning och kan bli liiiiiite trött på folk som tycker det är MYCKET med allt när i alla fall 1 jobbar dagtid!!!!!
Vad är problemet då?!?!

Men vi löser även det så klart!!!!!!









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar