Summa sidvisningar

torsdag 7 februari 2013

Nyhetsmorgon och kaffe!

Å,så skön stund!
Jobbat lite med Me&I..lagt in lite nya träffar mm.
Nu nöjes-surfar jag,dricker kaffe och kollar Nyhetsmorgon . Det handlar om hållning och stabilisering av bålmusklerna. Intressant! Jag känner mer och mer hur VIKTIGT just dessa muskler är för oss alla. Inget jag brytt mig så mycket om förut  Nu MÄRKER jag min egen styrka där,det är häftigt! Jag har ALDRIG ALDRIG varit så stark där som Nu!

Vi ska på babysång om en stund. Isidor får sova en stund först. Han har "nattstökat" lite i natt.....jag är lika trött jag.

Idag fick vi anstränga oss på väg till dagis. Snö och vagn kan va lite knivigt. Vi fick skotta lite först!

Har ett tips!
Om man vill ha lite koll på VAD man äter...ladda ner Shape Up appen.
Den är så bra. Man får skriva in det man äter så räknar den åt dig. TESTA!!!
Många tjejer (vill gärna) tro att dom äter för lite...men "många bäckar små" och helt plötsligt har man ätit mer än man tror! Och framförallt från fel källor......

Hotell är bokat till helgen... det värsta man kan göra är att säga nu "Å,vad jag ska njuta"! Tala om att bygga upp förväntningar...haha! Vi ska bara rå om varann och Isidor....det räcker gott å väl för Mig!!!

Isolde ska packa i dag. Att va hos mormor en natt är för henne som en en resa till Thailand för mig!
Hon ÄLSKAR  att vara med mormor!!!!!
Och mormor med henne....

Detta är egentligen det mest patetiska jag vet...helt ärligt! Att ta gym-bilder i spegeln.....haha! Men på nåt vis så vill jag föreviga mitt resultat.  Ingen märkvärdigt på nåt sätt och bara mitt "vanliga" jag . Så här är det jag är mer van att se mig själv. Att trivas och vara bekväm.   Hittar ingen före bild just nu men jag va ordentligt tjock!!!


Färgsprakande mat!!! Och lite kolhydrater...det behöver jag !!!!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar