Summa sidvisningar

onsdag 27 februari 2013

Vår!

NU är det väl vår i luften?!

Hela livet lättar lite och jag är grymt trött på vinterjackor,vantar och mössor. Välanvända som aldrig förr men denna vinter upplever jag som lite seg.....lite långsam!

Jag längtar efter att ge mig ut i löpspåret,i skogen....Idag gav Annie mig tipset om "broddar". Kanske det vore en bra grej!!!!

1 årkontroll med Isidor på förmiddagen ....gav väl...tja,inte så mycket. Inte alltför pratglad doktor. Sas väl inte så mycket alls egentligen! Han får inte ta nåt 1 års vaccin så det va mest vägning tyckte jag. Och om han pratatde....Ööööö...hur många nyfirade 1 åringar pratar!? Inte nån av mina 5.....möjligen mamamamam....

Johan och jag fixade lite ärenden och en tur på Lindex...ut kom jag utan påse idag. Lite knepigt mode,blommiga leggings känns inte så "jag".

Jag låg på soffan och sov en stund och sen fick jag försöka hitta lite energi igen...på gymmet! Den bästa medicin om man känner sig orkeslös. Hem kom jag pigg och glad! Det är fantastiskt vad träning gör med oss.
Blandat pass men alla pass innehåller minst 3 magövningar nu. Alla pass innehåller minst 10 min intervaller också.

Nu har jag handlat upp mig på mandelmjöl,kokosmjöl mm. Kolhydratsfattigt bröd ska bakas.
Men kanske inte i kväll.....inser att jag bör i säng i tid.



För denna lilla GLÄDJE är jag just nu ALLT!!!! Hon överföser mig med fina ord....kärlkesförklaringar,teckningar,pussar,kramar.....det är som en kärleksrelation! Haha .....JAG ÄLSKAR dig mest i världen sa hon nu i kväll!!!! Hela jag svämmar över ....3,5 år och världsbäst på att ge bekräftelse!!!!!!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar