Summa sidvisningar

torsdag 25 september 2014

En kväll igen...

När allt  faller lite ur sitt mönster så blir allt lite rörigt tycker jag. Sjukt barn mitt under vfu period...två arbetens som ska göras. Det blir lite hejsan hoppsan alltihop.
Men nu så....nu är det friskt barn! I morgon blir det dagis....håller en tumme!

Vilket segt virus...himmel!
Jag känner mig bättre, men fick ringa in vikarie för mitt spinningpass. Vågar inte chans och att fuska på ett spinningpass är svårt. Vakta puls är svårt där!

Dagen har gått fort. Isidor och jag har varit ute på en promenad....målat...kollat på Madicken och skalat potatis. Isidor visade sig vara en fena på det.

Isolde var lyrisk här då hennes kläder från Pomp de lux äntligen kommit. När man tittar på deras hemsida så blir jag sällan imponerad. Det känns rörigt och man har svårt att se kläderna...jag gillar inte den röriga känslan. Men i verkligheten är dom ljuvliga. Till flickor är det en dröm!!! Och jag går ju lite "all in" med den enda flicka jag har det erkänner jag. Snart ska hon bestämma och vem vet...kanske det blir svarta jeans och luvtröja. Så länge jag kan få vara med ÄR jag med. Hon får bli och vara precsiiiis som hon vill....spelar mig ingen roll. Men än så länge är hon inne på mitt spår. ROSA och tyll. Jag avskyr dock för mycket glitter och tryck. Det gör inte hon...så där får ja vika ner mig.

Frun i huset bjöd på äggmackor till kvällsmat idag....nåväl, det duger väl en torsdag???
Tycker det är supergott nämligen!

Ett barn är badat för andra gången idag....vi har snyggat till dom inför morgondagens fotografering på dagis. Pappan i huset känner en viss oror då han lämnar på dagis i morgon. Det där med Isoldes hår kan vara ett litet bekymmer....haha.

I kväll är det min Tv kväll...Johan kör wod.

Köpt nytt doftljus idag.....det blir bra i kväll!

Nu ska jag skaka vällingflaska och borsta tänder i 4 minuter delat på två barn!!!

Ha en bra kväll!

Pompade barn i höst!

Äntligen lite fart i gen!!!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar