Summa sidvisningar

onsdag 3 september 2014

Hemma-plugg!

God morgon. Hos mig känns det lite som förmiddag nu...
Barn är på dagis och jag läser på socialstyrelsens sida. I morgon har vi seminarium och vi ska nu läsa allt detta.
Denna kurs är inte det minsta jobbig på det viset som fysiologin va...minns ni som jag bröt ihop?!

Sol visar den glada vädertjejen just nu. Underbart...tror det är därför vi håller energin uppe. Lite som sommar igen. Jag är husvagns-sugen men den står hos Johans föräldrar så det blir genast omständigt att ta en utflykt.
Men jag kan tycka det är mysigt att ge sig iväg nu...allt är lugnare och sommar hysterin är borta på campingplatserna. Tror inte min man är lika "på" vad gäller detta dock.

Isolde är superladdad för kvällens gympa...Isidor ska också få börja gympa idag.
Sen har jag och min man bokat en hemma-kväll. japp,så illa är det hos oss...vi får planera en hemma kväll mitt i veckan. Haha. Jag har fått säga nej till att vara ledare till "Stor&Liten" gruppen men lovat hjälpa till när jag kan.... Men helgkvällarna har vi och det är skönt!

Nu är ju detta helt eget val...att träna. Eller efter gårdagens föreläsning det klokaste vi kan göra om jag tänker till.

Nu tror jag det är dags för en kaffepaus strax!
Det värsta med att plugga hemma....man blir sugen på allt. Nu finns inget här hemma,inte ens gammalt överblivet lördagsgodis.
Käre tid en sån söt mörk skönhet som bakar på Tv4 nu...han bakar cheescake. Vilken man....i morgon är det Paolos tur,då får vi väl nästan titta igen!!!

Inte så ofta jag är framför kameran,händer nästan inte. Men här om dagen spontan  knäppte min man några.

1 kommentar:

  1. Roy Fares... Bakpornografi utan anspelning på stjärten...

    SvaraRadera