Summa sidvisningar

torsdag 11 september 2014

Spinning & jobb-vilse!!!

Nu sitter jag i soffan och har nattat två små nybadade barn.....dom blev nattade av en nyduschad mamma. Det ska dom vara glada för! Jag körde idag mitt första spinningpass på länge, eller jag har ju "vikarierat" då och då men nu bestämt mig för att återvända till instruktörscykeln! Idag kände jag att det var rätt val! Så roligt och så välkommen jag kände mig. OCH väldigt svettigt...så klart!!!!

Våra grupparbeten börjar ta form...ett är helt färdigt och det andra strax färdigt! Betyder att jag kan ta helg runt lunch i morgon. Å,detta är så roligt och gruppen är fantastisk!!!! Vi är så olika, men lika...en strukturerad,en driven,en noggrann, en snabb, en superduktig....perfekt mix!!! Vilken är jag tro??? Haha

Idag blev en liten knepig dag,lite annorlunda...
Efter dagis-hämtning blev det cykel/promenad en sväng i solen...härligt! Dessa dagar får man inte glömma sen när jag ligger i fosterställning och panikäter  Pigall och kexchoklad innan tentan! Dessa härliga dagar då man KAN hämta tidigt och bara vara tillsamman. För mig är dom viktigast i hela världen....och tiden med dom kommer aldrig tillbaka. Därför försöker vi hämta tidigt när det går faktiskt! Sen kommer perioder då det inte går...men NÄR det går är det så skönt!!!!
Det är ganska stora omorganisationer på mitt ordinarie jobb...jag fick reda på det bland äpplena på Konsum. Jag är tjänstledig och tar termin för termin....men om jag inte fixar skolan vet jag inte hur saker och ting ser ut. Snopet! Inte så att jag blir arbetslös direkt...
Då skulle jag hitta på nåt HEEEEELT annat...som inte ens har med vården att göra. Jag har alltid en plan B!!!!!
MEN som det nu ser ut så ska jag nog fixa en Sjuksköterskeexamen!!!!!

Johan är "fröken" i Boxen....vi ska se ett avsnitt av Bron när han kommer hem. Då har vi kört 10 avsnitt på mindre än en vecka....haha!

Vilket väder...livet flyter på så där bra. Sen räcker det med en förkylning så kan det kännas lite kaos igen. Men nu är alla friska,glada och nöjda och helgen närmar sig! På Lördag ska vi på en liten tripp!!! Ser fram mot det jättemycket!

Nu ska jag gå "rundan"...plocka bilar,kuddar,strumpor, ställa i ordning skor,plocka in disk,hänga lite tvätt, torka ett bord...sen....sen är kvällen kommen!!!!
Hon kallas för "Glädje!!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar