Summa sidvisningar

onsdag 10 september 2014

En stark onsdag!

Gårdagens träning gav utdelning i form av en ordentlig träningsvärk. Det va ett bra pass så det borde nog ge mig lite muskelvärk. Jag har lite ont i ryggen igen,på
samma ställe som alltid. Jag försöker anpassa träningen och är det något man ska vara försiktig med så är det ryggen....och sin tunga bör man också passa. Två viktiga saker att vakta! Det ena avslöjar dig och det andra kan bli långvarigt...inget av det speciellt bra.


Igår klippte vi 2 avsnitt av Bron...har ni sett det?? Om inte så är det dagens tips från mig.
Jag drömmer nästan om Saga Norén Länskrim Malmö nu....en sån knepig rollfigur hon är!!!

Isolde och Isidor är på förskolan och jag har dukat upp bordet med böcker och papper. Nu är det grupparbete....Falköpings kommun ska granskas av oss...hur ser den fysiska aktiviteten ut där??? Överlag ser det bra ut...dom satsar en del där.

Dimmigt och grått ,mycket kaffe och doftljus idag!

Ska ta mig en paus och åka till Apoteket och samtidigt hälsa på Johans mamma och pappa som idag är på torget och säljer mössor!!!!!

Vi planerar att hitta på nåt i helgen...några olika alternativ finns. Lite minisemester är alltid trevligt!!!!

Så grått det är och nu hör jag löss på Nyhetsmorgon...det tycker jag kanske inte är det värsta så här när allt dragit igång. Det löser man snabbt....men magsjuka gör mig nästan lite panikslagen. Just det tycker jag är riktigt jobbigt....

Ha en fin Onsdag...mitt i veckan!
Veckorna går i ett rasande tempo ju...
Den mest blysamma "byggare" jag vet. Han är en förebild för många unga killar och får ständigt ge tips...det han alltid säger är KLOHYDRATER mycket tonfisk  och INGEN alkohol , mycket tid på gymmet! Sen väldigt mycket tajming och bra genetisk uppsättning så klart...men om man visste hur  låååång tid det tar....inte direkt på 5 år...vilket är bra så klart! Han är inte mycket för att visa upp sina resultat direkt...vi får se om bilden får vara kvar...haha!

Skogshuggarn  natur tränar när tillfälle ges!!!! En bra anatomikarta när jag läste anatomi.....







1 kommentar: