Summa sidvisningar

måndag 22 september 2014

Livets lilla dal.....

Kväll i sjukstugan!
Jag är helt slut....
Många dagar av sjukt barn....vfu som ska planeras....barnvakter som ska ta hand om vårt sjuka barn. Det dåliga samvetet är svårt att förklara faktiskt. Även om man är otroligt tacksam för dom som hjälper oss, idag kom farmor och farfar hit från Borås.......så känns det inte bra att lämna över sjukt barn. Man vill ta hand om sjukt barn själv...i lugn och ro..under filten.
Att lille Isidor inte blir tokig på oss 5 vuxna personer runt sig som tjatar om glass,vatten,saft...liiiite till...festis....ta liiiite till, har du ont nånstans?? Man VILL ju få i dom nåt....man får ju nästan panik när dom vägrar allt.. Stackars pojk!!! Ingen lugn och ro för honom inte...haha. Jag hade kastat det där glaset med vatten i huvudet på nån det jag lova.
Finns få saker som gör mig så uppstressad som detta....sjukt barn och  kaos i livspusslet!

I morgon ska Johan va hemma....då ska dom få ha en riktig killdag.

Jag fick ta en halvdag i dag,sen åka hem till lille Isidor.

Han är inte pigg än....det går upp och ner.

Igår åkte Isolde och jag iväg en sväng på Me&i party och lämnade killarna hemma i sjukstugan. Mysigt att komma iväg lite.

Nu ska jag dammsuga,duscha och krypa upp i soffan!

Känner mig inte på mitt bästa humör utan vill helst lägga mig under filten med en godispåse och lipa lite. Det är inte farligt att känna så och inte nåt synd om mig/oss alls.....men i morgon vill jag ha ett friskt barn...utan hög feber! Det är dock mest synd om honom...

Just sådana här dagar ska man inte Blogga....haha. Blir otroligt dålig läsning för er.

Men ärligt känns livet lite skit idag...i morgon säkert bättre.
Inget konstigt med det...lika för alla....upp och ner.....LIVET helt enkelt!!!
Detta är så långt ifrån dagens styling som jag kan komma.....idag är det varken målade fransar eller glossiga läppar. Idag är det snurrtoffs, glasögon och grahamsmjöl på tröjan....


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar