Summa sidvisningar

tisdag 23 september 2014

Vi är på banan!

God kväll i det mysiga höstvädret!
Så där kallat,mörkt och mysigt. Älskar hösten, det är nåt lugn över det.

Nu sover små barn i detta hus. Lillebror är piggare och feberfri,tack å lov. Det va mig en seg "sjuka".  Idag har Johan varit hemma och tur va väl det...igår slog den manliga snuva till med all sin kraft. Det har snarkats så i natt att jag inte sovit många timmar. Då är det inte jag!!!!
Så när klockan larmade att det va dags för mig att göra morgon.-skutt kl 06.10 trodde jag knappast det va sant!

En ny dag på min VFU, träffade mina andra studie-kompisar som också är i denna kommun nu. TREVLIGT! I morgon ska vi ses nästan hela dagen.

När jag kom hem så stod en rykande äppelpaj på bordet. Gud,så gott! Så idag blev det Tisdagsfika eller vab fika.

I morgon blir det en dag med morfar för Isidor. Han behöver en extra dag att vila upp sig. Bara för man är feberfri betyder det inte att man orkar en hel dag på dagis....man bör vara väldigt pigg för att orka tempot där. Så en eller två extra dagar kostar vi på honom faktiskt. Japp, det innebär väldigt mycket pusslande ....men vaaaaad gör det egentligen!

Vi tog oss ut på en promenad...lite frisk luft behövde vi alla efter dessa inne-dagar! Det fick bli dagens vardagsmotion! Motivationen blåste bort igår när hela trädgården blåst sönder. Skön avkoppling och saknar ingen träning alls.
Kanske i morgon,vi får se...eller torsdag....

Vi har skrattat här åt Paolo Robertos inlägg på Instagram idag.....han är ingen vetenskapsman. Men hans fysik säger en del...
Nu ska vi titta på "Äntligen hemma" och duka fram några smörgåsrån och Te.

Lycka med en hund på besök!

Nu så leker livet nästan igen. I morgon ska morfar ha hand om Isidor.....sen är han nog dagis-redo igen!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar