Summa sidvisningar

måndag 8 september 2014

God kväll!

Massor av värmeljus är tända...jag äter plommon då sötsuget slog till. Jag får nöja mig med det, det finns ändå inget annat.
Nu sover våra små och brorsan har åkt till sin pappa. Idag va det föräldramöte och pappan fick bli vår representant idag!

Johan och jag ska nu ta ett avsnitt av "Bron"!
Vi har fått tag i säsong 2.

Vi hämtade upp Isolde med cykeln i släptåg och tog en runda till mormor i hiskelig fart, jag får småjogga och svetten lackade under tröjan. Hon hade bakat bröd som vi fick med oss hem. Såååå gott det va (kära mor vi vill gärna ha mer)!!! Jag älskar mackor, fullständigt tokig i det...tyvärr kanske. Jag äter för mycket av den varan....med hushållsost!!!!!

Isolde har varit på dans och sen blir det kväll.
Så skönt att nu mer vara två på kvällar. Jag är självständig som få och klarar mig bra även ensam. Men det är skönt att få lite rutiner på mat och aktiviteter. Att sitta ner allihop och äta ...det är ju ren lyx!
Jag har föreläsningar att ta mig igenom....jag har egentligen massor att göra...grupparbetet ska präntas in....borde vara stressad,men näää inte alls!
Först Bron får vi se sen....misstänker att jag är som en trasa då...min man ser sliten ut redan nu...han är manligt förkyld ska tilläggas!!!!
Slapparen för dagen!

Grabbarna tar igen sig lite! Så här ser det ut kvällstid hos Lenneér!!!

Jag älskar att städa, Johan kan bryta ihop på mina städgrejer.....idag fick jag med en sån här hem. Åååå, min favorit...den doftar ljuvligt! Köpt på Åhlens...på tok för dyr men..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar