Summa sidvisningar

söndag 28 september 2014

Motivation,känsla och ett barn är fött!

Idag för 15 år sedan föddes en fin pojke...han föddes nästan 3 veckor för tidigt. Dagen innan satt jag med ett gäng tjejer i Skövde och åt mat då jag kände att det "drog lite" i magen...vid 23 tiden ville jag att vi skulle åka hemåt. Jag sa inget till nån utan släppte av tjejerna vid 23.30...dom gick och la sig och jag...jag va hemma och vände och åkte in och födde barn. Öppen 9 cm och krystade i rondellen!!!!!! Himmel och pannkaka ....en fin pojk kom och min värsta förlossning överlevde jag!

Idag säger vi GRATTIS till LUDVIG!!!!

En skön morgon med 4 pers i en och samma säng....Isidor vill INTE ligga hos oss. Inte ens på morgonen,han blir tvärförbannad om vi erbjuder en lite plats bredvid oss!

Jag har varit på gymmet Motivationen är låg...det är så. Man får lära sig det. MEN då vet jag också att det bara är att görat det. Motivationen kommer sällan sådär flygandes...man måste tvinga sig iväg lite. För mig vänder det då...ibland!

Idag körde jag 3 km intervaller ...1 min vila 10sek och öka tempot för varje intervall...bra uppvärmning. Axlar och triceps och avslutade med lite enkla benövningar!!!!

Jag måste påminna mig om känslan efteråt...när svetten fullständigt rinner och lyckan i kroppen bara sprudlar...den där harmonin...den kommer inte vid alltför lätt träning för mig....inte få så många andra heller. Jag behöver höja upp min puls ordentligt för att få ta del av påslaget. Säkert olika...

Nu känner jag mig taggad igen.

NU springer två små barn här med mina nagellack...Johan är proffs på att måla naglar och tar på sig den uppgiften idag!

Jag ska snart iväg på en kul grej!

Öppet hus i Boxen idag kl 13.00...glöm inte det!!!

Trevlig Söndag!


Vissa provoceras av träningsbilder...jag blir motiverad! Olika...men min träning blir ju inte sämre för att andra tränar...inte bättre heller.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar