Summa sidvisningar

måndag 3 juni 2013

ALLT går att rädda upp!!!!

Måndag!
Solen skiner här nu.
Förmiddagen har gått åt till att städa övervåningen...tänkte först ringa ANTICIMEX för sonens rum. Hur lyckas han få sitt rum i detta skick!!!!???
Nu är det skinande rent!

Vi har varit i lekparken en sväng idag. Som alltid glädjer det mig när jag får frågan om jag inte kan köra MER pass på gymmet. Jag försöker få ihop det med Johans knepiga arbetstider. Försöker köra så många pass jag hinner. Tycker det är så kul...och ännu roligare när man får veta att jag inspirerar och motiverar i både Bloggen och i verkliga livet!!!!
Nu är jag sugen på att köra nya pass...jag spånar. Finns så mycket roligt att göra!
Man behöver varken hantlar eller maskinen för att träna bra.

Så va det dax att rädda upp helgens "synder". Japp, det funkar på mig. Precis som för dom flesta så äts det både mer och fel när man är ute på semester. Det straffar sig alltid...så klart!
Men jag brukar då dra ner ordentligt på kolhydraterna,som jag då överätit under helgen. Vätska är det ju bara man lägger på sig under så kort tid. Då stryps dom ganska regält några dagar!
Så gör jag för att "rädda upp".
Bra/dåligt????
Ingen aning men funkar för mig!!!!

I morse klämde jag in ett litet turbopass på köksgolvet medans Isidor knaprade majskrokar och tittade på.

Har en önskan om ett löppass i kväll. Vi får se...min man jobbar så ska se om jag för ovanlighetens skull ska ringa in en barnvakt!

Nu ska jag fara vidare med dammsugare....golvmopp och AJAX!!!
Isidor har fått en supersöt liten cykel för att kunna träna sina ben lite.....så han snart  går!!!

BMW favorit ändå....

Lunch, sallad,avocado,fetaost och kyckling!!!! Det dummaste man kan göra är att INTE äta efter syndens helg...det är nog viktigare än allt annat tror jag!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar