Summa sidvisningar

måndag 10 juni 2013

Jag kommer med solsken till dig!

Det är dessa dagar man sen minns...om det regnar hela sommaren. Det tror vi väl inte, men visst har just vädret gjort oss besvikna förr.
DÄRFÖR så tar jag till vara på detta väder lite extra. Jag är ju "ledig" och har all tid i världen att utnyttja varenda minut av sol. Men idag ser jag att även mamman i familjen borde varit mer nogrann med solskyddsfaktorn.

Så klart det har badats även idag. Älskar vår stora altan där man med lätthet kan tillbringa en dag...förmiddagskaffet...grilla till lunch..eftermiddags-mellis...och kvällmat i solen.

Isolde,mormor och jag tog cykeln till stan och jag fyndade ett par nya jeans inför hösten. Roligt när jag äntligen kommer i "snygg-jeansen" som finns.
På efttermiddagen så tog vi en promenad och köpte glass.
Märks att det snaaaaart vankas sommarlov....är en sån stämning i luften. Barnen har börjat slappna av allt mer,senare kvällar och på vår gata är det liv och rörelse länge och längre på kvällarna.

Idag blev det gym träning för mig. Svettades så jag halkade av både chinsmaskin och tappade en hantel.  Körde igenom överkroppen. Nu ska gymmet bli lite mer besökt denna vecka än förra. MEN jag tycker det är urtrist att gå in när vädret är så här. Därför har jag valt löpning framför gym.

Johan har redan åkt mot Borås,han har lite att fixa .

Själv har jag kört "plockrundan"....nu är det ju två ställen att hålla ordning på. Både inne och ute!!!!
Kan inte sätta mig till ro när det är rörigt,det är omöjligt för mig.

I morgon är det 11 Juni...BETYDER VÅR DAG!
2 år som gifta och jag är lika kär då som nu!
Han är fortfarande min drömprins...fantastiska år,roliga år,spännande år .

Studentblommorna börjar se hängiga ut!!!





1 kommentar:

  1. Ser härligt ut i poolen!
    Ja man är så fokuserad på att smörja de små så man glömmer nästan sig själv :)

    SvaraRadera