Summa sidvisningar

lördag 29 juni 2013

Omständig löprunda!

Nu sitter jag och Isolde under ett stort täcke i soffan med var sin godisskål. Kuddar i massor och vi har startat TJEJKVÄLL!!!!

Lillebror sover,storebror har damer på rummet. Troligen ingen hungrig sådan...."Tack,men nej tack" ingen mat! Sen är dom tunna dessa donnor också.

Idag fick jag lite bonustid.
Isidor va på toppenhumör,ätit och sovit och skrattade så han tjöt åt mina låtsas pruttar. Jag skrattade åt att han skratta så snoret rann. PÅ med löparkläder...några russinpaket i vagnen och löpstegen har nog aldrig varit lättare.. Inget kunde gå fel...jodå, STÖRTSKUR! Det regna på tvären...så pass mycket att man fick ge upp. Bara låta sig själv bli blöt. Joggade hem...vid postlådan slutade det tvärt. Ett försök till...så det blev en liten runda till slut. Vansinnigt jobbigt att springa med vagn. Trots att vi har en Jogger  FIT. Svårt ändå att få nåt flyt!
Men bättre än inget!

Isolde kom hem lagom till kvällsdoppet i badkaret.  Det är en hel del hår att trassla ut efter ett bad. Vilket hår hon har,jag blir helt salig när jag kammar det.
MEN långa hår ska skötas! Jag försöker verkligen...inpackningar och olja även i hennes hår.

Gjorde en hemmapizza i kväll. På ett recept från Åses bok "56 kg", LCHF är hennes grej. Jag använder hennes recept till mycket. Men eftersom jag inte är ute efter fettet så gör jag om lite. Denna va god!
Du hittar hennes goda Blogg HÄR, där finns recept på olika pizzabottnar!

Jag ser att även dottern inte blir kvälls sällskap till Sommarkrysset...hon sover nämligen nu!
God pizza på mandelmjöl och ägg!

En mini tomte!



En mamma....


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar