Summa sidvisningar

fredag 28 juni 2013

Ingen bantar blogg!

Fick frågan på gymmet för ett tag sen om jag inte kunde Blogga lite om hur jag äter....vikt mm.
Jag känner mig ganska bestämd där. Eller mer att jag bestämt mig.
Min Blogg idag är ganska bred. Jag blandar och mixar.
För sånt är mitt liv.
Stor del av mitt liv är mat/träning.
Men ibland känns just det mer privat än glada bilder på mina barn.
Väljer man att Blogga om en viss metod så kanske man oxå känner pressen att leva det fullt ut...det betyder att en bulle i handen direkt ger kommentarer om "dubbelmoral". Då ska man sätta sig och försvara det där...nä, det orkar jag inte riktigt med!

Jag vill inte vara delaktig i nån hets kring vikt/kvinnokropp och träning, jag vill inspirera till att kanske röra oss lite mer,välja våra stunder av godsaker. Jag vill inte tipsa om bästa metod., för det finns många bra metoder. Jag vill inte ha en Blogg där det endast blir just detta. Tyvärr kan jag tycka många Bloggare byter sin mysiga Blogg till en mer hetsad Blogg om träning/mat!
Älskar inslag av allt detta och tycker det är roligt att dela med mig. Men livet innehåller annat också!
Jag gillar mixen av träning,kärlek,röriga lådor,arga mammor,glada barn,dåliga dagar,lyckliga stunder,fina ljuslyktor och bicepsbilder. ALLT det där motiverar och inspirerar mig.


Jag "tror" inte på det ena eller andra...möjligen Kostcirkeln!
Väldigt snart kommer ändå nästa STOOORA grej. Då ska vi äta på ett annat sätt. Jag tycker allt detta är så gräsligt jobbigt nämligen. Det sker förvirring i var människas  huvud som strävar mot en viktnedgång! För visst låter allt bra!!!!!


Jag Blogggde om Fitnessfighten när jag var med där och delade med mig av en helt otrolig resa. Uppenbart funkade just den metoden alldeles perfekt för mig. Eftersom jag hållt vikten och till och med tappat mer efteråt!


Men visst ska ni få läsa om massor av träning och träningstips...även hur jag äter men inte i detalj!
Jag äter nämligen mycket....men minimerar mina kollisar sön-fr.En å annan glass på veckan slinker ner.....tränar mycket och bra. Varvar kondition och styrka...intervaller och promenader. "Plättlätt" för mig!!! Inga konstigheter.
"Räddar" upp mina synder.....väljer mina synder med omsorg..tackar NEJ när jag känner för det ...tackar ja när det finns utrymme!
Ingen alkohol i mitt liv . Det är inget jag saknar! Bubbligt vatten passar mig bättre!!!!



4 kommentarer:

  1. Väldigt smart att fortsätta att blogga som du gör idag! Tycker det blir trist om det "bara" ska handla om mat, träning o vikt! Tycker det är som bäst när det handlar om "livet" där man är här o nu och då handlar det om barn, mat, familj, träning, vänner osv osv! Nej jag vill helst ha kvar den fina blogg du skriver idag! Jag är en trogen läsare som varje dag ser fram emot att slå upp bloggen o läsa om ditt o datt! Livskvalitè.! LOVE!!

    SvaraRadera
  2. Trogen varje dag läsare29 juni 2013 kl. 10:19

    Fortsätt din fina blogg som den är! Roligare med mix av allt=)

    SvaraRadera