Summa sidvisningar

lördag 8 juni 2013

Ryggskott,löpning och ilska!

Här kommer alla känslorna på en och samma gång!
HUNDEN...Ni som har mig på FB vet!
Hund fan som bor i ett av husen här. Den skäller tidig morgon och sen kväll ...och all tid där i mellan. Den är hotad till livet av många här. Vi blir snart galna...jag blir tokig!!!
När den är tyst mer än en timma anar jag det värsta.....eller...B...Nääää,örlåt!
HUR orkar denna hund?!?!

Johan har ryggskott eller vad det nu är. Han går som han närmar sig 100 år. Han får detta väldigt ofta nu mer. Han är helt slut stackarn. Nu är Isolde och han i alla fall i lekparken. Lite skönt att jag slapp det idag. Jag satte mig i solen på altanen i stället.

Så skön morgon här. Jag drog upp på berget och sprang...PÅ TID idag! Allt för att variera min träning. Jag är ingen långdistansare..Intervaller är min grej. Korta intensiva pass! Jag tror benhårt på efterförbärnning....haha! Då jag inte orkar skava 45-50 min i löpspåret.
Löpningen går bättre och bättre. Första gången någonsin jag tycker det går ganska lätt faktiskt!
Sen fick grannarna se mig hängandes i trädet med min TRX och avslutade med gräsligt effektiva burrpees!!
Snabba 10 vila 10 sek  snabba 10 till!!!!
Magen i bcken!!!!!

Vårens träningsupplägg har alltså gett de resultat jag va ute efter! Genomtränad...dock inte visuellt vältränad! Det fladdrar och far skinn på kroppen...:lo)))Jag håller min vikt på "pricken"!!!1
DEEEET är bra gjort...då det varit både Studentfirande och Rabarberpajer här i ganska stora mängder!

Det är nog det jag är mest stolt över och hävdar ALLTID!
Att går ner i vikt är den enkla resan...det är sen den verkliga utmaningen kommer. Och det ser man på de flesta som kämpat sig ner...alltid lika trist att se också. När man är "klar" som det heter...jag då är det fritt fram IGEN! Och där är man på ruta ETT!!!!
 VÄLDIGT få människor  håller den vikten! Fettcellerna försvinner ju inte...dom väntar på att fyllas på igen! Därför går man lätt upp igen om man inte sätter en "bevakare på axeln". Min heter Shape up och är en app!!!!
Men ska också ge mig själv en klapp på axeln...JAG gör jobbet! Jag gör det förbaskat bra också. Jag gör det VARJE dag!!!!!!

Igår raderade jag ett långt inlägg. Idag är jag tacksam för det! Jag gick för hårt åt. Då är det klokt att läsa 2 gånger...ångrade mig och radera. Någon hade tagit vid sig....
Men i bland känns det bra med en Blogg så man kan häva ur sig lite. Jag har gjort en upptäckt nämligen...återigen där avundsjukan lyser så starkt. När det blir så tydligt att man har svårt att inte skratta....men det vore så ofint av mig. Så jag gör inte det!
Tänk att intresset "träning" provocerar så. Tänk vad enkelt det vore om det va jakt,fiske eller frimäkssamling. Frimärken ger nog många "gilla" på Instagram....haha!


"giftiga burkar"....kolhydratsburkarna är så fina att ha framme. köpte dom på Ikea....för att lätt kunna baka RABARBERPAJ!!!!!!
Johan önskar sig en tröja men "Kolhydrater byggde upp denna kropp".....Denna bild på kanske...haha!!!


2 kommentarer:

  1. Tänkte på en sak där...det är ju inte hunden det är fel på egentligen utan ägarna. Vi har såna här med...folk som inte borde ha hund!
    :) Anna

    SvaraRadera
  2. Så sant...inte alls hundens fel! Men det är den stackarn som hörs.

    SvaraRadera