Summa sidvisningar

torsdag 13 juni 2013

Sur-rumpa och städdag!!!

Här vräker regnet ner. MEN en perfekt dag för städ/tvätt/fixar dag.
Vi är lediga båda två...dock har vi inte fått gjort så mycket.

Vi har vår bil på verkstad så idag fick vi cykla i spöregn för att storhandla inför helgen. Johan jobbar hela helgen och jag är utan bil. Ganska skönt att veta att allt finns hemma!

Tänker mest på dessa skolavslunings klädda barn. Inte speciellt kul!!!!
Tyvärr är det för många barn på skolan nu så vi föräldrar fick inte plast. Först året någonsin jag inte deltagit i "Den blomster tid nu kommer".
I eftermiddag vankas det Avsluningsfika hos oss!!!
Jag har bakat muffins....ska pynta dom lite oxå!

Har ringt CSN ....Å,min himmel vilken otroligt dåligt bemötande. Bland de värre jag varit med om faktiskt!!!!  Han behövde kanske semester eller så ringde jag preciiiiis i lunch-suget...eller så behövde han rusa på toan!  Tänkte jag skulle önskat honom en skön semester...men han avslutade samtalet så snabbt så jag hann inte!!!!

Vissa människor behöver tänka över sina val av yrke.
Han va en av dom jag anser borde göra det!

Sonen är iväg idag ....lååååångt bort från denna stad. Han ska på sin första anställningsintervju. Gud i himmel så spännande. Så klart jag önskar honom arbetet,det måste jag önska. Men det vore skönt om han höll sig inom 5 mils avstånd...inte 25.
Med sig har han världens goaste tjej....hon är så rar så jag skulle kunna ha henne här alltid. Social,pratsam och skärpt som få.
Hon ska läsa till socionom....oxå långt bort!!!!
Snälla nån varför ge sig av så här.....haha.
Nä då,jag tycker det är fantastiskt att dom vågar och vill. Önskar jag va så modig i den åldern...fats då blev jag mamma i stället!!!!


Nu ska fortsätta mitt städande!!!!
Vår Isidor mår så otroligt mycket bättre...det syns så tydligt på alla bilder. Vi är lyckliga över detta ska ni veta!!!! Vi hoppas han klarar av dagis nu i augusti.

Nästan lite rund och rosig!!!



Sur-rumpa......så fina kläder...FRÅN ME&i så klart!!! Finns nog på REA nu....tror jag!!!






1 kommentar: