Summa sidvisningar

torsdag 4 oktober 2012

Ett "piller" till min man...

Om man ska tro min man så har jag NÄSTAn försökt ta livet av honom idg då jag tvingade (näää inte riktigt) ta en dicklofenak (fasiken stavas det tro). Han hade så ont....berättade att han va tvungen att ha mat i magen.
Själv åkte jag till Skövde och handlade det jag skulle. När jag kom hem berättade han att han mått SKIT efter tabletten....Så nu kommer han aldrig mer ta nåt annat än Ipren. Ingen missbrukare här inte. Nåt han beskyllde mig för idag då jag äter clementin efter clementin, precis som när jag va gravid. Men innan rykten sprids så. NEJ, inte gravid!!!

Kanelbullensdag och en liiiiten rackare slank ner.
Tränat lång träning,närmare 1 timma och 40 minuter. Så den där bullen känns som smart energi ändå.

Idag fick jag så fina ord av "någon". Ibland behöver man det mer än någonsin och idag kom dom lägligt! Att veta att jag är betydelsefull utanför familjen och vännerna.....´där vet man ju och känner sin roll. I arbetsgrupp och hos kollegor är det en annan sak. Idag sög jag åt mig och känner mig stolt och saknad just nu!

Tack..

Nu har jag kollat mat/bak program. Älskar sånt!!!

Johan har hittat VÄRLDENS finaste hus.....men väldigt långt bort från "här". Men väldigt nära någon annans jobb....Just nu känns det FAN! Jag blev helt såld.....KÄNDES wooooowww!!!!

Om jag skulle sova nu....Ska bara......hänga tvätt först efter att ha rensat på dagiskroken!

I morgon är det MORMORS födelsedag, när jag säger mamma så säger Isolde - Mamma, nu sa du fel igen...hon heter mormor! OCH vill inte lyssna på förklaringen..




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar