Summa sidvisningar

tisdag 9 oktober 2012

Ordning och reda!!!

Knepigt väder här hos oss, det blåser,regnar och sen tittar solen fram.
Johan;Isidor och jag åkte till Skövde på förmiddagen för att lämna in bilen. Isidor sov så vi passade på att ta en mys fika på Rådhusfiket. Gick en sväng på stan och sen va bilen klar !!!

Nu i eftermiddag va det bad i badhuset som va tanken. Isidor har aldrig badat så det skulle bli kul. Laddade och klara inför detta....då somnade han!!!!
Så Johan och Isolde fick åka själva.
Jag hade som mål denna dag att ta tag i "låd-kaos". Jag är Mästarnas Mästare på lådkaos! Jag har inte längre 1-2 lådor....vi är uppe på 4-5. Så urusel jag är på detta!!!!
Johan kan bli galen på mig, men jag KAN inte.
Men när jag sen "röjer"...jag då JÄKLAR röjer jag vill jag lova....då åker det med!!!
Älskar att rensa och slänga......
Nu är de flesta kaoslådor i ordning och VARJE gång LOOOOVAR jag mig själv att Nu ska jag hålla det så här fint...men KANSKE just denna gång kommer jag LYCKAS!!!!

Men man ska inte tala ner sig själv ...jag är fantastisk på många andra saker. OCH som tur är så handlar det om så viktiga saker som att....tex ALLTID komma i tid, till så väl dagis (skulle aldrig vara 1 minut i...jag är 5 min före alltid), möten och arbete....för är det nåt jag lärt mig genom åren så är det att "spilla annans tid" det gör man bara inte!!!!

Respektfullt anser jag och kräver det samma av andra....
Sen är det oftast ordning här hemma....det måste jag nog ändå säga!!!!
Såååå, lite kaos i mina egna lådor drabbar bara MIG.....då jag inte hittar alltid!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar