Summa sidvisningar

måndag 19 augusti 2013

Kan detta vara nyckeln......

Motivation till träning går upp och ner vet alla som tränat ett tag. I perioder är det så kul så man nästan inte vill ha en vilodag....och i perioder känns det som hur man än gör så finns inte en gnugga av motivation.

För mig går det upp och ner...mest upp när jag ser resultat och lite mer ner när det är trist och inget händer. För mig handlar träning om att må bra, men jag ljuger för er om jag inte erkänner att jag vill ha resultat. Tränar jag hårt vill jag ha svar från kroppen och jag får ett uppsving av motivation igen.

Så funkar jag. Men vi är olika!!!

Jag tror variation är nyckeln till att hålla glöden uppe.

Att inte köra 5 spinningpass per vecka, eller nåt annat flera dagar eller till och med bara en träningsform.

Även om man oftast blir bra på det man kör ofta och det blir då kul är det bra att variera lite för att kroppen ska svara. Man känner sig lite trygg....det blir lite bekvämt. Och träning ska vara en av dom sakerna i livet som kanske inte ska vara bekvämt....

Jag börjar tänka mer och mer utanför gymmet. Även om gymmet för mig är grunden. Styrketräning tycker jag är en grund för mycket annat. Att bygga muskler tar enormt lång tid...det krävs att man lägger ner mer tid på matens exakthet än träning nästan.

Jag älskar muskler....tycker det är häftigt,avslöjande och snyggt.

Höstens träning har jag ingen speciell plan för...brukar ha det då och då. Inte heller några specifika mål. Jag vill träna på mina svagheter.....jag behöver konditions träna lite mer. Jag behöver lägga till nåt heeeeeelt annat...simning,skidåkning eller något.

Jag kan tänka mig droppa några fler kilo....det vill man konstigt nog alltid.

Tyvärr blir det för långt för oss att köra crossfit nåt som vi båda är sugna på. Vi kommer inte få ihop vår vardag om vi ska åka iväg 3mil för träning. Det finns inte!!!!

Nån måtta får det vara...haha.

 

 

 

 

 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar