Summa sidvisningar

torsdag 29 augusti 2013

Godkväll i stugorna...

Nu är det banne mig dax att börja höstmysa. Tända ljus,köpa lite höstiga kuddar,fixa lite hemma...ljuslyktor mm. Tur att jag ska åka till Ikea med sonen på Lördag innan jag börjar jobba.

Japp, jag jobbar var tredje helg också...
Kanske va att ta sig vatten över huvudet när jag tänker till.
Men men...så är det!

Mamma och Vera kom hit en stund idag. Mamma och jag skulle räkna lite matte...vi satt som två vridna frågetecken och fick inse att vi kanske får lägga ihop böckerna igen.
I kväll får Johan hjälpa mig lite tror jag.

Idag har jag kört ett premiärpass med Activio . Gick galant och att jobba med pulsen FRAMFÖR sig på en storbild gör det hela riktigt roligt och jobbigt.
Ett väldigt smart sätt att träna på.

Jag skulle egentligen på en TRX utbildning  här nu men just nu  får jag lägga den lite på is...men det kommer. Måste reda ut allt annat jag håller på med.
Sen vill jag faktiskt mest av allt ge all tid till "dom mina". Tiden går så fort ändå..så ärligt...lite smarta prioriteringar oxå.
Jag skulle kunna köra pass varje dag,träna själv, ge mig på allt möjligt men med små och stora barn så kanske DEN tiden inte är just nu.

TRX är bra då man kan ha den på hemmaplan. Vi kör här i trädgården eller på altanen. Johan använder viktväst,jag nöjer mig med egen vikt.
Hinner vi inte träna men ändå vill så kör vi ett pass.

Nu ska jag inte göra nåt mer idag är surfa Äpplepaj recept inför Fredagsfikat i morgon (vi har nästan det som tradition....fikar nästan bara då nu mer) Älskar denna stund...haha!
Tänk att paj är det bästa jag vet!!!
Kanske inte den snyggaste bilden...men. REKLAM för mitt gym oxå.  Besök sidan...Energy Express




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar