Summa sidvisningar

tisdag 27 augusti 2013

Träningsupplägg och storätare!

Kryper upp i hörnet av soffan en stund. Jag väntar på Idol medans Johan är ute och kör sitt pass. Han är grym! Inte bara stark utan så fruktansvärt "all-tränad" . Är det nåt jag tror på så är det att jobba till sig en "alltränad" kropp. En kropp som bör klara det mesta...inte bara milen eller lyfta 120 kg i bänkpress. Utan kunna arbeta med kroppen utanför den vanliga träningen. 
Som jag skrivit förr så tänker jag mycket utanför gymmet . Jag försöker blanda så gott jag kan. Intervaller är fortfarande det bästa för MIN kropp. Den svara snabbt på det. Men har lagt in lite "back-ruscher" vid några tillfällen då benträningen är nåt jag kanske inte prioriterar i gymmet just nu.
Det är grymt!
Sen blandar jag in hederlig gym träning ett par dagar per vecka.
Men jag skulle lätt kunna lyfta däck och dra bilar efter mig också...men där finns det lite begränsningar i utövandet ...just nu i alla fall!!!
Finns så mycket annorlunda träning att ta till om man vill....

Idag blev det ett hederligt arm pass.  Några basövningar och lite axlar. KLART!
Inte mycket att skryta med..

Nu ska jag snart sätta mig med skolarbetet igen...måste räkna lite matte.
Att läsa som vuxen och 100p per termin kräver sannerligen att man kan hålla många bollar i luften. man kan inte "beta av" för där ligger nästa grej redan igång. Stressar mig liiiiite.
Så nu vill jag få bort ett av arbetena som ska vara inne nästa vecka!
Mogondagen vigs åt matte!

Vilken syn! Rätt va det va så fick vi se Isidor med spaden vid middagen......





4 kommentarer:

  1. Härligt att läsa om ditt pluggande! Du fixar det mesta!

    SvaraRadera
  2. Men det är inte så " bara" att lyfta 120kg i bänkpress eller att springa 1 eller 2 mil. Det kräver styrka och kondition, och det är inget man fått gratis, utan det har man jobbat sig till själv:) Men allsidig träning är självklart det smarta valet.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Väldigt väldigt många kör ,samma övningar,samma rep,samma runda, .Jag hade kanske kunnat välja 40 kg i bänkpress när jag tänker till för de flesta kan känna igen sig. Nu va det mer Johan jag relatera till..... Att lyfta 120 kg i bänkpress kanske inte är så bara...men KAN du bara det så krävs inte mycket till kondis direkt! Kan du bara springa milen så kanske du saknar nån annan puzzelbit till en "alltränad" kropp som man kan jobba på...om man VILL!!!!Det är en fantastisk prestation men ibland kanske man ska vidga sina vyer i träningsdjungeln. Eller hur gör du?? Har du några tips?

      Radera