Summa sidvisningar

måndag 5 augusti 2013

Underbara dagar.

Vi har just kommit hem från en härlig promenad,precis när solen gick ner. Finns det något vackrare,tar nästan luften ur mig. Båda småttingar somnade i vagnen och fick lite vuxen tid. Vi gick mot Tre toppar och köpte glass. Bara att kunna gå och prata ostört en stund är härligt. Vi är bra på att sno åt oss dom stunderna i vår vardag. Vi väljer att lägga våra barn tidigt på vardagarna så vi får dessa stunder.....vårt sätt att "lovebomba" varann i det lilla enkla.....

 

Vi är på väg hem från några härliga dagar i Varberg. Strålande sol varje dag. Då är den svenska sommaren magisk. Visar badat,cyklat,varit pastan,käkat för mycket glass,haft picknick på stranden och haft det skönt.

Husvagnslivet som jag fått jobba lite för att gilla har funkat bra.

Jag börjar piggna till men har en i hängande huvudvärk. Fy,vilken pärs. Varit långdraget detta. Jag är så tränings sugen. Men varit så pass dåligt så tanken har inte ens funnits. Vi cyklade en mil igår..det räckte!!!!!!

Nu så ska vi hem och packa ur husvagn,äta våfflor,duscha och komma tillbaka till vardagen igen. Gillar det!!!

På måndag börjar inskolning på dagis...men först bröllop på lördag och utbildning på gymmet i morgon.....och taggad för me&i hösten.

Så nu är det lite att ta tag i.

Men först en bilfärd hemåt...

 

 

 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar