Summa sidvisningar

måndag 9 december 2013

GODIS dag!!!

Idag fick vi väcka vår lille prins. Har väl aldrig hänt och trodde inte jag skulle få uppleva den dagen förrän vid 13 års ålder.

Vi tog på oss bra idag och tog fram en pulka till Isolde och en i vagn. En skön promenad. Att dra 20 kg i pulka är bra motion!!!
Och att sen glömma nyckeln hemma och få dra 30 kg i EN pulka ger ännu mer motion...Johan va och klippte sig med nyckeln i fickan (jag glömde min som vanligt).

Nu har vi bakat saffranssnurror,Mozartkulor,Strykande åtgång och Nutellafudge.
Jag har smakat EN!!!

Redan trött på bara doften!!!
Jag kanske klarar mig utan tejp på burken i år...jag tror det!!!!

Alltid så här....jag laddar så och ser fram mot Julgodis...sen spyr jag nästan på det!!!!
Även om jag bakar och fejar så försöker jag i den mån det går att inte äta av allt. Jag väljer!!!! Att ta en lussebullar till fikat nån dag i veckan eller 2 är ingen som helst fara. Jag tränar ju för sjutton 6 timmar i veckan. Då vore det väl tråkigt om man inte kan få njuta av det man tycker om. Jag dricker NOLL alkohol...det tror jag är den värsta "fällan" o...ihop med sötdricka!!!!

Vill försöka få med hur LIVET ser ut i min blogg.....man kan äta,träna och njuta. Jag är småbarnsmamma....jag har en skyldighet och det är att VISA mina barn att man bör röra sig...man kan fika...det finns inga förbud. Men det finns gränser i allting!!!!!
Jag tycker man kan få äta godis på lördagen....jag tycker det är okej med fika då och då. Jag vill inte servera O´boy eller sötade flingor.
Jag är uppväxt på O´boy,limpmacka med kokt medvurst och "kalaspuffar". Det ska inte dom bli!!!!!





Vi kollar på Julkalendern på datorn nu. Sov för länge idag....

Snart kommer Johans föräldrar!
Jag ska sticka ner å träna tänkte jag!

Lucia i kväll. Ska stryka lucialinne och tomtedräkt nu!
Lite kaffe också nu så är livet perfekt.....nästan!


Bilderna är mina ,man kan låna men maila mig först! Man kan "låna" och uppge källa...gärna!

 Lägger ner mycket tid på bilderna så dom är jag noga med!

1 kommentar:

  1. Å snälla ge mig tips på vad du ger dina barn till frukost? Jag tycker man serverar yougurt o smörgås för ofta! Vet att det är sockerbomb men ge mig BRA tips snälla!! kram U

    SvaraRadera