Summa sidvisningar

torsdag 12 december 2013

I väntan på Ernst tar Ivar över!

Det dånar och viner här. Ivar har anlänt från Norge....men här är det inte så farligt. Undrar hur Johans syster med familj har det. Där är det nog värre.

Vi har varit på "Dagis-Lucia" tåg. Ett underbart sådant. DÄR kan allt hända...allt från "panik-kiss", till stor-gråt och kliande luciakrona. Det sistnämnda hände förra året och Isolde satt i mitt knä i stället. I år gick det galant...Isidor fick dock syn på oss och det slutade att jag satt med och fick snällt sjunga "En sockerbagare".

Idag fick jag stå över träningen. Det blev Johans träningsdag.
Jag hade tänkt en löptur men vi behövdes båda här hemma efter en låååång dag på dagis.
Att det blåser och är tråkigt väder skulle inte stoppat mig...för ska man alltid träna när det passar...när vädret är bra, när lusten faller på, när alla är mätta ,när kroppen känns pigg, när det inte finns nåt bra på TV.....ska man vänta på allt det där blir det inte många träningspass på en månad det kan jag lova.
Ingen i mitt hus får den perfekta tiden till det...det finns inte. Hos oss gäller det bara att GÖRA och planera. Lite småsnuvig är jag...det kan jag inte bry mig om....lite ont i knät...kan jag heller inte bry mig om. Man ska inte träna förkyld, men lite snuva är inte det minsta farligt. Då skulle jag aldrig kunna träna om jag skulle gå på rinnande näsa.
 Sällan klaffar allt!!!!

För mig blir det Ernst och lite Te .
Men först ska jag köra några hemma övningar...det hinner man alltid.
Isolde i luciatåget! Uppmaning att inte visa andra barn i sociala medier. Bra tycker jag....så dom får vara .i skuggan!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar