Summa sidvisningar

onsdag 4 december 2013

Vi gör som vi vill!!!!

Just "fysat" i 30 min. Har den förmånen när man jobbar i kommunen. Jag stack tidigare från jobbet och cyklade 30 min. Ska strax hämta barn nu.

I morse satt vi och tittade på adventskalendern tillsammans. Dessa stunder uppskattar jag så mycket. Jag lever just nu inte i någon stress alls...jag ha det lugnt och skönt ,om man jämför hur det va när jag pluggade. Njuter a lugnet...

I kväll blir det julbord med jobbet. Ska bli så mysigt!!!!

Så tröttsamt jag tycker detta är just nu...måste vi matas med 5:2 och andra dieter nu i juletid. Önskas det ätas si eller så gör vi det ändå. Varje år samma visa!!!!

Kan inte julen få vara en "frizon"...är det nån gång på årets alla veckor vi kan få släppa det där tänket så kan det väl få vara nu. Men kanske med en viss medventenhet ändå...man behöver inte gå fullständigt loss. Det menar jag verkligen inte.....men sunt förnuft brukar räcka.
Jag tränar...jag äter bra...jag sköter min kropp på bästa sätt...om man nu anser att jag misshandlar den 1 vecka på året så får det väl vara så.  För nu i juletid så tycker ja verkligen om att äta. Julgodis,glögg, pepparkakor och lussekatter. Sånt jag faktiskt resten av året är strikt med!!!!

Jag läste idag ett tips vid julbord.....1. Ät av protein 2.Ät av sallad!
Snälla snälla nån....jag blir nästan ledsen...så klart skrivit av en träningsbloggare.
Vi kan äta julbord en gång om året utan att ens fundera på kcl intag och kolhydrater.
Låt oss njuta om vi så önskar!

Kan vi inte lägga oss i en normalzon !!?

Ja,ja...vi väljer själva så klart!
Tycker bara det är tråkigt att julen för många kommer bli ångestens tid.
Vi kan ju äta,njuta,umgås och träna!!!
Jag tänker träna både julafton,juldagen och annandagen......
Då mår jag som bäst!







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar