Summa sidvisningar

torsdag 26 mars 2015

Nu är vi på banan!

Tidig morgon hos oss. det betyder att jag redan hunnit städa och vika tvätt. Perfekt!!!!

Ska samla ihop alla mina papper....pennor...block och pärmar och dra mot skolan snart. Ska luncha och räkna med Marika innan föreläsningen. Måste jogga in på H&M och köpa "mini-kallingar" till Isidor. Inte enkelt att hitta kalsonger i stl 86:o)). Men H&M borde väl ändå ha!!!

Nu är även Isolde på dagis....piggelin redan i tisdags kväll men nu har vi verkligen väntat ut denna "sjuka" ordentligt!

Fredag i morgon igen...det är inte annat än måndag och fredag!
Vi har inte jättemånga veckor kvar i just skolan. Nu är jag ute 3v på praktik. Sen väntar Läkemedelsberäkningstentan, praktisk t prov och två tentor det sista...lite inlämningar sen är denna termin gjord. Yes, det har varit för jävligt...på alla alla sätt. Jag brukar bita i med ett leende.lite mitt signum. Men näää...det har jag inte ens kunnat denna termin.Säger bara hade jag vetat....hade jag aldrig börjat! Jag som tyckte termin 1 va tuff, det tyckte vi alla...det tycker dom som är där nu oxå...men den va INGET mot detta!!!!!
MEN...nu är den snart gjord och jag startar i augusti termin 4...sen 5...sen 6. Sen är jag klar!!!!!!
Helt ofattbart att jag GJORT detta......det är overkligt!
Att SSK programmet är bland de tuffaste utbildningar du kan gå förstår jag nu....

Men men..stolt som en tupp är jag över mig själv!

Ingen före och efterbild i spegeln där man kan hålla in magen lite på bild "efter"....haha. Näää,här är från vardagslivet....:o))))


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar