Summa sidvisningar

torsdag 5 mars 2015

Ingen tid för ångest.....

Har jag tenta ångest?
Näää helt ärligt har jag inte tid med det...då skulle hela min familj liksom rasa. Om jag skulle gå ner mig på det viset...det vore otroligt osmart av mig att låta mig fastna i det greppet. Det vore det aldrig i livet värt! Mina första två tentor hamnade jag där och har aldrig mått så dåligt...bestämde mig att aldrig må så igen. Jag har andra saker i mitt liv som är så mycket värre än en tenta....
Man kan vara nervös...det är jag. Men nån ångest känner jag inte!
Förbaskat trött på allt vad gäller detta nu är jag dock. Önskar mig pluggfri tid.
I kväll tar jag med det !

Idag kom den stackars "larmmannen"hit...i så fel läge så förutsättningarna va usla. Han skulle installera vårt larm....jo, då...jag visade honom runt. Johan hade kommit överens med säljaren om VAD vi skulle ha...när pojken sen säger till mig - VILL du INTE ha en kamera här ...och här som tillval...du är väl rädd om dina barn!!!! UTTTTTT....UTTTTT ur mitt hus...sa jag inte då.....men efter en stund så förstod han. Kom inte hit på min plugg tid och börja med sånt där för att du är säljsugen...det som hände va att han fick ta på sig sina skor och lämna detta hem!!!! det är sant...det VÄRSTA jag vet är när man trycker på såna saker...han va upplärd...dock åkte han härifrån utan att få installera nåt larm här!

Sen åkte jag med Johan och Isidor till Skövde. det va "kontroll" på honom och det gick bra. Max och McDonalds är Isidor favvoställen och han kan sitta med strips i timmar...vi tog MAX!

Kvällen har vi tillbringat på gymmet. Jag har kört spinning och Isolde dansa......nu är det Jonas tur.
Som ni förstår är det svårt att hinna med tenta ångest också......haha!
Isolde visar upp sina lösa framtand.....


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar