Summa sidvisningar

onsdag 11 mars 2015

Amning,sol och blommor!

Idag va det nutrition och amning på föreläsningsschemat på skolan. Kanske inte var nåt nytt för mig direkt....det är som det är i just det! I bland kan man känna att det är "onödigt" att åka in på saker...tyvärr!

Blev i stället en fantastisk eftermiddag utomhus...kaffe i solen med barnen och sen tog vi en promenad i skogen och upp till berget. Mina barn älskar sånt här...och även jag. Vi mötte upp Johan och några timmar i skogen går snart. Nu har människor hittat ut igen...våren är här.
Löparna har hittat ut....hundmänniskorna har hittat ut...och promenix folket tar sig ut.
Så skönt!

Det va trötta trötta barn som sen skulle måla pinnar innan sänggående.Nu sover dom och jag och Johan har egentligen "fri träningsdag" på onsdagar. Idag blev det inte riktigt så...jag har kört i Boxen,en salig blandning av övningar som tog på krafterna...Johan har haft spring i benen nu och jag avundas hans löpsteg!
Men nuuuu...nu är det vår kväll...från 20.00!!!!!
Johan undrar om vi ska räkna lite Läkemedelsmatte...men jag slår med både händer och fötter. Måste repa mig från helgens "kraftansträgning" först. Det är inte möjligt att orka dra igång direkt nu igen...denna vecka är det INGET kvällsplugg här!!!!!!

Redan torsdag i morgon!
Min stora fina tjej som början förskoleklass p Hökensåsskolan efter sommaren!!!!











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar