Summa sidvisningar

onsdag 18 mars 2015

"Där satt den....."

Tenta resultat med ett godkänt i Farmakologi....såååå skönt!
Inte en omtenta än...inte en komplettering....flera VG. Jag är riktigt stolt även om jag bryter ihop och gråter då och då!
Nu väntar vi på två resultat till....en bör vara godkänd och en är liiiiite skakigare...den kan bli en omtenta på. Lite redo för det!
Rolig dag i skolan...v skrattar mycket...vi bryter inte bara ihop. Vi har så roligt också. idag var det KAD sättning.....gick fint!
Företagsmässa på skolan och dom slet hårt i oss blivande syrror....käre tid så populär har jag inte varit sen min storhet på krogen...alltså inte direkt igår!!!! :o))
Vi skulle höra av oss till både den ena och andra kommunen när vi var klara.....
Detta gäng som nu är studenter kommer vara tuffa förhandlare...det fick dom erfara redan idag. EN tjej sa...-ÄR detta DET du erbjuder mig i lön  kan du stryka mitt namn direkt....förnedra mig inte!!!! Blev så full i skratt...men också så stolt över att vi faktiskt står upp för oss...att vi har krav...vi kommer ha krav....och jag tror vi kommer lyckas....kommer nog inte vara så mycket att välja på än att uppskatta vårt arbete.

Sen va det hem och hämta barn och åka på "gympa". Själv blev jag stående med två HÄRLIGA Malin:ar...barnmorskor. Då har vi mycket att prata om vill jag lova!!!!!
Då är mitt val så enkelt...så klart jag ska bli Barnmorska.....varför tror jag nåt annat...sen tvekar jag ibland...haha!

Nu har Johan "läggningen" för kvällen. Känns konstigt att bara sitta här. Brukar ligga på min lott....
Jag skulle kunna ta fram lite böcker. Men satt ute hela förmiddagen och pluggade denna förbaskade läkemedelsberäkning så jag ska så länge det är möjligt ha pluggfritt kvällstid.
I morgon ska jag och Marika plugga...jag ska till metropolen VARTOFTA!!!!

Ett bra armpass har jag fått till idag ..blandat med lite ryggövningar! Idag var det gymmet som fick besök. Jag varierar.....tycker det är bra. Tror på träningsvärk igen. Den "matta" muskelkänslan har infunnit sig redan....

Lediga från skolan fram till onsdag.... Känns lyxigt men betyder INTE ledigt!!!!
Finns mängder att plugga på....mängder!
Men jag behöver oxå......JUST DET...ladda batterierna!
Så VIKTIGT .....jag gör det med träning,soffhäng och fika!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar