Summa sidvisningar

lördag 21 mars 2015

Tjejdag och Marklyft!

Nu ska lillebror sova....
Sonen har en kompis här och vi har precis ätit. Dom är härliga dessa killar. Jag tycker det är svårt att vara tonårsmamma, det finns en period när det är riktigt tufft att vara just mamma. Det sticker jag inte under stol med....det kan jag erkänna. Men tror vi tagit oss igenom den tuffaste delen nu med pojkarna....
Tycker det funkar så bra och det är roligt. Inte bara nåt mullrande till svar och slöa så man kan bli helt tokig. Nu kan vi sitta ner och ha det så där trevligt och mysigt. Man kan även be och säga till om saker utan att man "bara tjatar"!

I förmiddags åkte Isolde och jag på klädbytardag. Det va några små glittriga plagg som fick följa med hem. Som Isolde själv fick välja. Tycker det är fantastiskt att man för en liten peng kan köpa massor av fint. När ja var ensamstående med 3 pojkar hade sånt här varit toppen. Nu kanske jag inte riktigt jublar över att riva i detta faktiskt. Jag köper gärna nytt och har idag möjlighet till det! Men kan verkligen förstå att detta är räddningen för många inför  ex vintern och overaller och skor som ska inhandlas till flera barn...minns klumpen i magen!

Det blev en tjejdag och Isolde tyckte detta va så mysigt. Vi åkte och fika. Gång på gång sa hon att detta va mysigt!

Sen lämnades även hon hos mormor och jag tog mig i kragen och räknade lite.
Nu har det släppt lite...det handlar om att får lite självförtroende när man räknar.


När Johan jobbar klart så va det lite träning. Jag körde lite marklyft och avslutade med ett riktigt dåligt lyft.....känns så klart i ryggen igen!
Även om Johan hela tiden är med så blev det lite fel. När jag kör upp till 90 kg är jag helt med.,inga problem..sen blir jag lite skraj och lyfter för mycket med ryggen.
Så glad att ha Johan i detta.
Själv är han alltid så blygsam. Han har INGET behov av nån bekräftelse på sociala medier precis....tror han tycker det är löjligt :o)) Han kan flabba lite åt sånt och undra VARFÖR!
Ändå är han så grym utan att behöva visa det....!!!

Nu ska jag och min man sätta oss i soffan utan barn...bara han och jag!
Så mysigt!
Lite godis och tända ljus...inte så höga krav i livet!!!


Sötaste kusinerna som sover hos mormor i natt!

Här packas det inför övernattning hos mormor. X antal olika ombyte för en natt....hahah

Blev ett uselt sista lyft.....


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar