Summa sidvisningar

tisdag 31 mars 2015

Jublar vidare....

Så kom då sista tentan!!!!!!
Tre tentor är skrivna och jag hade fått vara nöjd över att en tenta kunde bli godkänd. Jag hade sjuka barn,sjuk själv och det va lite allmänt kaos under tenta perioden....Hade inga stora förväntningar direkt....sen KLARADE jag alla tre!!!!!!!
Ja,jäklar i min låda så glad jag är!

EN dag på Urologen!
Lite mer fart denna dag...mycket elände och sorg...mycket känslor och jag kämpar som en galning med MITT mål i utbildningen...att hålla känslorna i skack!
Det är svårt,man får bita med framtänderna i läppen mellan varven...det ta mycket kraft! Jag är dålig på att skjuta ifrån mig saker. Jag funderar,tänker och känner med så till den milda grad att det nästan knäcker mig ibland. Tänk om det vore min son...min mamma....min pappa...min syster....som ligger där....det gör mig så kart till en mycket ödmjuk blivande "syrra" och det är så klart bra. Jag vill ha det lite så,jag vill ha hjärtat med mig.....jag vill känna. Den dagen vi inte längre gör det är vi nog farligt ute.... Men man ska orka bära allt oxå,stödja,hjälpa och finnas till där.....

Storebror hämtade dom små ,så nä'r jag kom hem var det full fart här.

En stunds mys och mat och sen va det ett välbehövligt "piggna" till pass på gymmet....det blev ett bra pass men skönast var nog ändå cykelturen TILL gymmet!!!!!
Lite frisk luft gör underverk på mig...dock försvann inte huvudvärken. Den har gnagt hela dan!

Nu sover våra små och vi ska ta TV kväll!
Tänker inte ägna så mycket som en sekund åt nåt skolarbete...idag är det helt fritt från det!!!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar